Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
40 - 50 triệu
40 - 50 triệu
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
5 sao
Công việc mong muốn
Bếp
Bếp
Giới thiệu bản thân
I Have experience in making delicious healthy dishes in star hotels and leading restaurants. Expert in making food at reduced cost without compromising on quality and taste. Have got training from chefs of various star hotels and so expertise in quality procedures and regulations to be followed while making food. Also specialized in preparing menu for the day, with good combinations to attract customers. Can handle high pressure environments and make dishes of good taste and health for large volumes in stipulated time efficiently. Also, efficiently managing a team of chefs and cooks and conducted training for them to handle tasks efficiently and make good delicious dishes.
Trình độ học vấn chuyên môn
Hanoi Open University – Branch in Lam Dong
The Economic Law - Đại học
2007 → 2011
Kĩ năng
• Have the ability and experience to prepare quality variety dishes in the stipulated time. • Have expertise in variety of techniques in cooking to prepare healthy tasty dishes • Have excellent managerial ability and have managed various teams with |
Kinh nghiệm làm việc
Sous Chef tại Novotel Nha Trang
4/2016 → 3/2017 (10 tháng)
Nha Trang - Khánh Hòa
Sous Chef tại Duyen Ha Cam Ranh Resort
4/2017 → 12/2017 (7 tháng)
Khánh Hòa