Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Nhân viên
Thỏa thuận
Tiếng Anh (Trung bình)
5 sao
Bếp
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
THPT
phổ thông trung học - Khác
2006 → 2009
Kĩ năng
chocolate decoration | |
⦁ Team Work. | |
● Ingenuity, meticulousness | |
● Training, coaching | |
● Ingenuity, meticulousness | |
● Cakes and bread |
Kinh nghiệm làm việc
Chef De Partie tại Dusitprencess Moonrise Beach Resort Phu Quoc
9/2019 → 11/2020 (1 năm 2 tháng)
kien giang
- Make up the cake menu for the company when a guest orders a party - Responsible for making cakes during the shift - Check in advance the menu for the breakfast buffet - Checking materials in stock at the end of the month - Arrange shifts for employees, assign work in each shift - Check food safety and hygiene, work area hygiene
Chef De Partie tại InterContinental long beach resort Phu Quoc
11/2020 → 6/2022 (1 năm 7 tháng)
kien giang
- Responsible at a restaurant in the resort. - Arrange and hand over work to your employees. - Contribute new ideas when there are changes to the menu, and test new dessert. - Personnel management follows the correct process and ensures cost - Responsible for making bakery products during the shift - Responsible for assigning work to employees during the shift - Receive orders from superiors and follow orders - Check the quality of cakes before reaching customers - Inventory of materials every week, month Check and keep the work area clean and food safe
Chef De Partie tại Intercontinental Doha The City
7/2022 → Hiện tại
doha
- Responsible at a restaurant in the resort. - Arrange and hand over work to your employees. - Contribute new ideas when there are changes to the menu, and test new dessert. - Personnel management follows the correct process and ensures cost - Responsible for making bakery products during the shift - Responsible for assigning work to employees during the shift - Receive orders from superiors and follow orders - Check the quality of cakes before reaching customers - Inventory of materials every week, month Check and keep the work area clean and food safe
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Thông tin tham khảo
Nguyen Luong - Pastry Chef
InterContinental Long Beach Resort Phu Quoc
peternguyen.pastrychef@gmail.com