Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Đỗ Hùng Cường

Đỗ Hùng Cường

Hồ sơ 5 sao vàng 276 Lượt xem hồ sơ

Nam, 15/05/1991, 34 tuổi

bình chuẩn, Binh Dương

Cập nhật: 07/02/2023

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Nhân viên
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
Toàn Quốc, HCMC, Nước ngoài
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Trung bình)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Bếp

Giới thiệu bản thân

My name's Cường (Jack). I was born 1991. I'm Vietnamese I'm a Pastry Chef. I have almost 10 years of work experience. I believe I have a good ability to make cakes and mig cakes with a little understanding of chocolate decoration. I believe in the ability to integrate work in a new environment with friendly colleagues! To strengthen my skills and deepen my knowledge by working in a professional organization and challenging environment To become an expert in Pastry Kitchen. Not only that, I want to be able to pass on my skills and experience to the next person.

Trình độ học vấn chuyên môn

THPT

phổ thông trung học - Khác

2006 → 2009

Kĩ năng

chocolate decoration
⦁ Team Work.
● Ingenuity, meticulousness
● Training, coaching
● Ingenuity, meticulousness
● Cakes and bread

Kinh nghiệm làm việc

Chef De Partie tại Dusitprencess Moonrise Beach Resort Phu Quoc

9/2019 → 11/2020 (1 năm 2 tháng)

kien giang

- Make up the cake menu for the company when a guest orders a party - Responsible for making cakes during the shift - Check in advance the menu for the breakfast buffet - Checking materials in stock at the end of the month - Arrange shifts for employees, assign work in each shift - Check food safety and hygiene, work area hygiene

Chef De Partie tại InterContinental long beach resort Phu Quoc

11/2020 → 6/2022 (1 năm 7 tháng)

kien giang

- Responsible at a restaurant in the resort. - Arrange and hand over work to your employees. - Contribute new ideas when there are changes to the menu, and test new dessert. - Personnel management follows the correct process and ensures cost - Responsible for making bakery products during the shift - Responsible for assigning work to employees during the shift - Receive orders from superiors and follow orders - Check the quality of cakes before reaching customers - Inventory of materials every week, month Check and keep the work area clean and food safe

Chef De Partie tại Intercontinental Doha The City

7/2022 → Hiện tại

doha

- Responsible at a restaurant in the resort. - Arrange and hand over work to your employees. - Contribute new ideas when there are changes to the menu, and test new dessert. - Personnel management follows the correct process and ensures cost - Responsible for making bakery products during the shift - Responsible for assigning work to employees during the shift - Receive orders from superiors and follow orders - Check the quality of cakes before reaching customers - Inventory of materials every week, month Check and keep the work area clean and food safe

Mong muốn về công việc

I hope you find a job at a hotel or resort. with the position for someone who has worked for many years like me, the salary is suitable for the position and living environment.

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Nguyen Luong - Pastry Chef

InterContinental Long Beach Resort Phu Quoc

peternguyen.pastrychef@gmail.com

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo