Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Trên 20 năm
Giám sát
Thỏa thuận
Hà Nội
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Bếp
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Hanoi Tourism College
Cooking - Khác
1996 → 1996
Kĩ năng
sử dụng dao cắt thái cơ bản | |
cầm chảo ra món giơn giản |
Kinh nghiệm làm việc
Demi Chef at Asian restaurant tại Hilton Hanoi Opera Hotel
9/2000 → 1/2023 (22 năm 4 tháng)
Hà Nội
1. Prepare and check food items, rotate daily orders of food to ensure the best quality food. 2. Directly responsible for cooking Asian, Chinese, Japanese and Vietnamese dishes. 3. Create and cook new dishes, seasonal menus, menu items for special events and ingredient promotions. 4. Monitoring of the food reserves and daily food. 5. Support the Chef to check the quality of food, assign work to staff, hand over and resolve arising situation, resolve customer requests (if any). 6. Strictly comply the with the requirements on food hygiene and safety regime.