Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 3 đến 5 năm
Nhân viên
8 - 12 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Khá)
N/A
Ẩm thực
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Kĩ năng
Client consultant | |
Solving urgent situations and problems | |
Organize and manage time | |
Teamwork | |
Customer insights |
Kinh nghiệm làm việc
Waitress, Barista, Cashier, and Receptionist tại BBQ SUMO YAKINIKU Restaurant|
1/2020 → 3/2023 (3 năm 1 tháng)
Việt Nam
Memorize and process more than 30 types of drinks on the menu, divide the work, and ensure service within the allotted time. Regularly check product quality before sending it to customers Always under the service area, arrange the dining table and buffet counter, consult the menu and receive orders, and actively fill up the buffet on the counter. Accurately record transactions and transaction values, book managing, make daily and monthly statistics of total revenue and expenditure Greet guests and guide them to their seats, assist guests to book online, remember customer information and arrange seats for pre-booked guests, proactively contact when guests arrive late to reserve a table Support and guidance for new employees
Banquet Service Staff tại GEM Convention Center
3/2022 → 6/2022 (3 tháng)
Việt Nam
Understand the types of party preparation and arrangement Prepare eating utensils to serve guests before entering the Party Prepare and arrange the party table according to the customer's request Memorize and introduce the dishes at the Banquet Prepare dishes and serve rations for guests Warp up the banquet and assist with cleaning after guests leave
Waitress and Barista tại Lily's Garden Caffee
1/2019 → 11/2019 (10 tháng)
Việt Nam
Check the quality and quantity of materials according to process standards Take orders and make drinks on demand Support customer consultation about the menu Handling unexpected conflict situations and problems that arise Assist in cleaning the area at the end of the shift