Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Giám sát
8 - 12 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Bếp
Khách sạn/ Khu căn hộ
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Kĩ năng
Working team | |
Computer: Word, Excel, Powerpoint. | |
Language English |
Kinh nghiệm làm việc
ASIAN DEMI CHEF THE PARTIE tại New World Phú Quốc Resort
10/2019 → / (5 năm 8 tháng)
Phú Quốc
Directly or assign staff to prepare dishes according to standard recipes Closely monitor the process of preserving raw materials, regulary check to promptly detect and handle damaged gooods Check and try the dish before serving Support the chef in improrting goods, check the status of improted goods such as food, ingredient Check and place order for necessary materials for the area in charge December 20, 2000 Male 0948961548 Tranhuy0948@gmail.com Gia Lai Province .facebook.com/profile.php?id=100022075860833 Tran Van Huy CHEF THE PARTIE In charge of traditional vietnamese noodle and pho dishes Assign specific work to each employee in the management area Handing problems arising from food quality New employees training, Managing staff and work areas in the kitchen
COMMIS 1 tại HOTEL DES ART SAIGON
1/2021 → 5/2021 (3 tháng)
Sài Gòn
Work: Main Kitchen Charge of cooking Alacarte and Buffet menu. Check goods, implement food safety protection every day ,making daily Buffet menu anage and order goods Produce and quaility check food Worked at the social restaurant for 9 month In charge of pan counter for 6 month at social restaurant
MAIN KITCHEN tại WRAP AND ROLL RESTAURANT
10/2018 → Hiện tại
Việt Nam
MAIN KITCHEN: Responsible for cooking menu dishes, inspecting and controlling goods Cook and present food by the required standards