Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
| Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
|---|---|---|
| Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
| Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Giám sát
12 - 20 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Khá)
100 - 499
Ẩm thực
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Saigontourist
Quản trị nhà hàng - Trung cấp
2014 → 2015
Kĩ năng
| Teamwork | |
| PAPER WORK | |
| Communication skill | |
| Time Management |
Kinh nghiệm làm việc
Barista tại HIGHLAND COFFEE
12/2015 → 12/2016 (1 năm )
Hồ Chí Minh
- At Highlands Coffee, I learned how to set up a bar station and maintain a clean and well-stocked workspace and dining area. - I have learned lots of things about coffee and tea all over the world, especially about how to make Cappuccino, Latte art, and also about smoothies.
Barista-Bartender tại SHERATON HOTEL SAIGON
12/2016 → 10/2017 (10 tháng)
Hồ Chí Minh
- As a barista at a 5-star hotel, I have chances to improve my skills, English, and knowledge. - I took responsibility for the busy fine-dining restaurant and worked closely with the bar team across the lunch and dinner services.
Bar Captain tại LE MERIDIEN SAIGON HOTEL
10/2017 → 4/2020 (2 năm 6 tháng)
Hồ Chí Minh
- At Le Meridien, my skills in making drinks and communicating with guests have been upgraded to a new level and I also learned about upselling the menu. - I oversaw the day-to-day operations at my restaurant and my team. - Led a professional and friendly work environment and took on the authority of training, and disciplining employees. - I also managed everything from the back-of-house operations such as scheduling and ordering supplies, to assisting with preparing beverages and handling customer complaints.



Zalo