Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Phan Công Thành

Phan Công Thành

Hồ sơ 5 sao bạc 331 Lượt xem hồ sơ

Nam, 16/12/2000, 24 tuổi

3 Phan Văn Trường P. Cầu Ông Lãnh Q.1

Cập nhật: 18/02/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 3 đến 5 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
8 - 12 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Ẩm thực
Lĩnh vực
Nhà hàng/ Bar/ Pub

Giới thiệu bản thân

Điểm mạnh - Có khả năng sắp xếp công việc trong thời gian hợp lý - Khả năng làm việc nhóm ổn - Khả năng giao tiếp tốt

Trình độ học vấn chuyên môn

Đại học Kinh tế Tài Chính TPHCM

Hospitality Management - Đại học

2018 → 2022

Kĩ năng

Giao Tiếp
Vận hành

Kinh nghiệm làm việc

Outlet Supervisor tại CLUB ROYALE (RENAISSANCE RIVERSIDE SAIGON HOTEL)

4/2023 → / (2 năm 2 tháng)

1 Ngô Đức Kế Q.1

- Change the clothes that company provides - Checking out the set-up for karaoke room also devices still working or not - Communication with customers - Briefing everyday for staff about new promotion, breaking control, regulations,... - Observation the operation is good or not, if not confirm to Manager or General Manager - Do the shift report at the end of the shift

BARTENDER tại OFF-TRACK Beer Garden

12/2022 → 4/2023 (4 tháng)

17 Song Hành Q.2

- Prepare alcohol or non-alcohol beverages for bar and restaurant patrons - Checking the bottle beers and kegs of draught beers is still good for guests - Plan and present bar menu -Assess customers’ needs and preferences and mak recommendations - Restock and replenish bar inventory and supplies - Always keep the bar counter look clean and neat

INTERNSHIP (TRAINEE) tại RENAISSANCE RIVERSIDE SAIGON HOTEL

4/2022 → 7/2022 (2 tháng)

15 Tôn Đức Thắng Q.1

Achievement(s): Best staff of 07/2022 - Greet customers as they enter - Guide customers to enter the small garden in the restaurant - Recommend some set menu or a la carte meals - Communicate with the customer (asking for feedback or did they enjoy the meal) - Arrange the table with plate, knife, glasses,... after customers finished their meal - Do the room service

SUPERVISOR tại F5 BEER GARDEN

10/2021 → / (3 năm 8 tháng)

68 Song Hành Q.2

- Receive complaints and resolve problems - Maintain timekeeping and personnel records - Monitor employee productivity and provide constructiv feedback and coaching - Train new employees about knowledge of craft beers and imported beers - Keeping owner's priority safe - Organizing workflow and ensuring that employees understand their duties or delegated tasks

Floor Supervisor tại The Colour Craft Beer

9/2019 → 5/2021 (1 năm 7 tháng)

38 Thạch Thị Thanh Q.1

- Receive complaints and resolve problems - Maintain timekeeping and personnel records - Monitor employee productivity and provide constructiv feedback and coaching - Train new employees about knowledge of craft beers and imported beers - Keeping owner's priority safe

WAITER tại KIBA Restaurant (Spanish Restaurant)

3/2019 → 8/2019 (5 tháng)

20 Phó Đức Chính Q.1

- Greet customers as they enter - Guide customers to enter the small garden in the restaurant - Recommend some set menu or a la carte meals - Communicate with the customer (asking for feedback or did they enjoy the meal

BARISTA tại Coco Australia Cafe-Restaurant

11/2018 → 5/2019 (5 tháng)

8 Lê Thánh Tôn Q.1

- Greet customers as they enter - Give customers drink menus and answer their questions regarding ingredients - Prepare beverages following recipes - Serve beverages and prepared food, like cookies, pastries and breads - Keep the bar area clean - Maintain stock of clean mugs, glasses and plates

BANQUET STAFF tại New World Saigon Hotel

10/2018 → 12/2018 (2 tháng)

76 Lê Lai Q.1

Position: Banquet staff (10/2018 - 12/2018) - Receive the uniform before the shift and wear them - Serving food and beverages - Support other staff to ensure guest satisfaction - Assist with the complete setup and breakdown of the banquet area - Maintain composure in a fast-paced environment

WAITER tại Rogue Saigon

6/2018 → 10/2018 (3 tháng)

13 Pasteur Q.1

- Greet and escort customers to their tables - Recommend guest some beers base on their flavor and favorite - Up-sell additional products when appropriate - Serve food and drink orders - Carry dirty plates, glasses to kitchen for cleaning - Arrange table settings and maintain a tidy dining area

Mong muốn về công việc

- Có cơ hội thăng tiến - Môi trường làm việc năng động

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo