Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Kinh nghiệm làm việc
Trên 20 năm
Trên 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Toàn Quốc
Toàn Quốc
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
5 sao
Giới thiệu bản thân
I am a classically-trained Malaysian Chef with more than 25 years of international experience in Food and Beverage industry in China, United States, Fiji and Malaysia, running the Culinary Department of Banquet operations, All Day Dining restaurants, In-Room Dining, Beach and Pool restaurants, bars, Chinese restaurants in business hotels, resorts and free standing establishments as well as doing pre opening for hotel and resort with experience in modern European, Italian, French, South East Asian and Chinese cuisines. I am creative and like to think out of the box when creating food offerings / promotions to the market to boost covers and revenue. I am a firm believer in making my department profitable by reducing food wastage, minimizing operating equipment breakages / damage, reducing overtime and driving employees’ productivity. I actively research on other competitors as well as develop business strategies to ensure my departments’ competitiveness. Most importantly, I am adaptable and I care for the well-being of my team members.
Trình độ học vấn chuyên môn
Kĩ năng
Kinh nghiệm làm việc
EXECUTIVE CHEF tại Howard Johnson Plaza by Wyndham Blue Bay Sihanoukville
4/2023 → Hiện tại
Cambodia
Mong muốn về công việc
To support, motivate and develop the kitchen teams to be “THE BEST “, whilst collaborating with the Front House staff to ensure consistent Quality Products are available to guests and 100% GUEST SATISFACTION is achieved. Hands-on leadership and development of Team Members in order to create a positive environment that encourages ownership and accountability. Continuously striving to maintain consistent production and presentation of well–prepared favorable food whilst complying with the highest sanitation standards to ensure EXCEPTIONAL GUEST SERVICE.