Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

https://www.hoteljob.vn/ho-so-online/1958162-mustapha-bin-ag-rasin 1958162-mustapha-bin-ag-rasin.pdf
Mustapha Bin Ag RAsin

Mustapha Bin Ag RAsin

Hồ sơ 5 sao 103 Lượt xem hồ sơ

Nam, 12/03/1970, 55 tuổi

Howard Johnson Plaza By Wyndham Blue Bay Sihanoukville, Independence beach St 2T 01 Village, Sangkat 3, Sihanoukville, Cambodia 18000

Cập nhật: 24/07/2023

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Trên 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Toàn Quốc
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Ẩm thực, Bếp

Giới thiệu bản thân

I am a classically-trained Malaysian Chef with more than 25 years of international experience in Food and Beverage industry in China, United States, Fiji and Malaysia, running the Culinary Department of Banquet operations, All Day Dining restaurants, In-Room Dining, Beach and Pool restaurants, bars, Chinese restaurants in business hotels, resorts and free standing establishments as well as doing pre opening for hotel and resort with experience in modern European, Italian, French, South East Asian and Chinese cuisines. I am creative and like to think out of the box when creating food offerings / promotions to the market to boost covers and revenue. I am a firm believer in making my department profitable by reducing food wastage, minimizing operating equipment breakages / damage, reducing overtime and driving employees’ productivity. I actively research on other competitors as well as develop business strategies to ensure my departments’ competitiveness. Most importantly, I am adaptable and I care for the well-being of my team members.

Trình độ học vấn chuyên môn

Kĩ năng

Kinh nghiệm làm việc

EXECUTIVE CHEF tại Howard Johnson Plaza by Wyndham Blue Bay Sihanoukville

4/2023 → Hiện tại

Cambodia

Mong muốn về công việc

To support, motivate and develop the kitchen teams to be “THE BEST “, whilst collaborating with the Front House staff to ensure consistent Quality Products are available to guests and 100% GUEST SATISFACTION is achieved. Hands-on leadership and development of Team Members in order to create a positive environment that encourages ownership and accountability. Continuously striving to maintain consistent production and presentation of well–prepared favorable food whilst complying with the highest sanitation standards to ensure EXCEPTIONAL GUEST SERVICE.

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo