Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Dưới 1 năm
Nhân viên
5 - 8 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Giỏi)
5 sao
Ẩm thực
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Đại học Hoa Sen - chương trình đào tạo quốc tế Vatel
Quản trị nhà hàng khách sạn - Đại học
2020 → 2025
Kĩ năng
Pha chế | |
Pha chế rượu và cà phê ý | |
Leadership Skill | |
Tin học văn phòng | |
Tôi có khả năng về Tiếng Anh, có thể đọc hiểu và giao tiếp tương đối tốt, thành thạo Excel, Word, Power Point | |
Chăm Sóc khách hàng |
Kinh nghiệm làm việc
Waiter, Hostess, Captain tại Vatel restaurant
10/2020 → 1/2021 (3 tháng)
Hồ Chí Minh
- Welcoming guests and leaving them a good first impression. - Introducing the menu and taking guests order correctly. - Maintaining the cleanliness and hygiene for the restaurant. - Basic barista, bartender. - Basic about cooking.
Banquet runner tại The Reverie Saigon
6/2021 → 2/2022 (8 tháng)
Hồ Chí Minh
- Setting up tables including linens, silverware and glasses. - Delivering food and beverages. - Cleaning the tables to maintain the tidy dining area. - Banquet skills, set up events and meetings. - Sharpening communication, teamwork skills.
Intern trainee tại Six Senses Côn Đảo
3/2022 → 7/2022 (4 tháng)
Côn Đảo
- Arranging restaurant set up. - Presenting, taking food and wine orders correctly. - Making coffee, tea and others non-alcohol beverage. - Cleaning tables to maintain the cleanliness dining area. - Learning wine, spirits, food and sequence of service.
Nhân viên tại BỜM KITCHEN & WINE BAR
9/2022 → Hiện tại
Hồ Chí Minh
- Taking order, counseling, upselling, offering skills & high-standard dining service. - Knowing basic tasks as a cashier. - Maintaining the cleanliness in the dining area. - Welcoming guest, receiving reservation and leaving guests a good first impression. - Basic comprehending of spirits, wines and food.