Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
N/A
Nhân viên
8 - 12 triệu
Hải Phòng
Tiếng Anh (Trung bình)
5 sao
Bếp
Khách sạn/ Khu căn hộ
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
THPT MARIE CURIE
Trung học
2014 → 2016
Trường Trung cấp Kinh tế - Du lịch Hoa Sữa
Bread - Pastry - Khác
2009 → 2010
Kĩ năng
Skills to recognize and classify processed materials | |
Food safety skills. | |
Hygiene and goods management. | |
Ability to organize, arrange and manage work | |
Have a team spirit, listen attentively and complete the assigned work. |
Kinh nghiệm làm việc
Pastry Chef tại Pearl River Hotel & Apartments
10/2021 → Hiện tại
Hai Phong
Specializing in production, decoration, quantitative planning, calculating cake code and create new cakes for the Coffee shop, Buffet, Teabreak, Gaming Club, Room Service apartment, Dolphin bar & Restaurant,... for the Company. Plan, organize, manage and train employees. Responsible for input materials and product quality to customers. Make Menu for Tearbreak party and always renew the menu for Coffee shop.
Supermarket employee - Bread counter tại Aeon Vietnam Co., Ltd. - Hai Phong Branch
12/2020 → 9/2021 (9 tháng)
Hai Phong
Producing all kinds of bread, cakes & cakes. Was sent to learn new types of cakes to assist the counter manager in retraining new employees. Responsible for arranging work positions for teammates on the same shift. Responsible for product quality during your shift. Responsible for managing raw materials and controlling the amount of goods in the shift. Support the counter manager to check the amount of raw materials, tools and equipment for the day, goods and raw materials inventory during the month.
Head of the Pastry Kitchen tại Huu Nghi Hotel
10/2015 → 3/2020 (4 năm 4 tháng)
Hai Phong
Producing, creating, and decorating different types of cakes to serve Buffet, Teabreak, and branches other in the same group. Manage ingredients and be responsible for ordering all ingredients in the bakery. Plan the menu, calculate ingredient codes. Responsible for the machinery and equipment in the bakery room. Support Central kitchen and Salat kitchen
Craftsman of bread and pastries tại Big C Supermarket Hai Phong.
11/2011 → 1/2015 (3 năm 2 tháng)
Hải Phòng