Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Trương Thùy Dương

Trương Thùy Dương

Hồ sơ 5 sao 260 Lượt xem hồ sơ

Nữ, 13/10/1988, 36 tuổi

2/136 Phạm Hữu Điều, Lê Chân, Hải Phòng

Cập nhật: 21/12/2023

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Hải Phòng
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Trung bình)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Bếp

Giới thiệu bản thân

- Willing to learn, search and create to make kinds of cake - Always work with careful attitude, work hard, work well under pressure and keep an progressive spirit. - Always respect superiors and get along with colleagues. - Personal viewpoint: the most important thing in career is creating my own value and sharing it with the community -Goals : Desire to improve myself more and more professional in the field of baking.

Trình độ học vấn chuyên môn

Hoa Sua Tourism – Economic Technical shool

Bread and Pastries - Khác

2009 → 2010

Kĩ năng

The skill of recognizing and classifying processed materials
Food safety skill
Goods and food hygiene management skill
Organize and manage work skill

Kinh nghiệm làm việc

Pastry Chef tại Pear River Hotel & Apartments

10/2021 → Hiện tại

Hai Phong

-Specialize in creating and decor new types of cakes which will be serviced in Coffee shop, Buffet, Tea break, Bar & restaurant ... -Calculate the cost of input materials -Training Employees -Responsible for the quality of input materials and output finished products

: Bakery counter Staff tại Aeon Vietnam Co., Ltd. - Hai Phong

10/2020 → 9/2021 (11 tháng)

Hai Phong

- Make all kinds of bread, cakes, gato - Responsible for managing materials and quantity of goods - Responsible for product quality - Responsible for arranging work for colleagues working on the same shift.

Shift leader of Bakery Kitchen tại Huu Nghi Hotel

10/2015 → 3/2020 (4 năm 4 tháng)

Hai Phong

- Create and decor different types of cakes for buffet, tea break and other requirement - Make menu, control cost of marterial for making cakes - Manage and responsible for equipment of bakery kitchen. - Supporting for Chinese Kitchen and Salad Kitchen.

Baker of Bread and Pastries counter tại Big C Haiphong Super Market

11/2011 → 1/2015 (3 năm 2 tháng)

Hai Phong

Mong muốn về công việc

Want to work in a 5-star environment so that I can improve and develop more in the field? Baker. Desire to work in a professional environment, with benefits for employees such as: daily Leave, holidays, insurance and annual travel. We hope to continue to cooperate and support teaching the baking profession to women in difficult circumstances at the non-profit organization Kocun Vietnam-Korea.

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo