Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 10 đến 20 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
12 - 20 triệu
Hải Phòng
Tiếng Anh (Trung bình)
5 sao
Bếp
Khách sạn/ Khu căn hộ
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Hoa Sua Tourism – Economic Technical shool
Bread and Pastries - Khác
2009 → 2010
Kĩ năng
The skill of recognizing and classifying processed materials | |
Food safety skill | |
Goods and food hygiene management skill | |
Organize and manage work skill |
Kinh nghiệm làm việc
Pastry Chef tại Pear River Hotel & Apartments
10/2021 → Hiện tại
Hai Phong
-Specialize in creating and decor new types of cakes which will be serviced in Coffee shop, Buffet, Tea break, Bar & restaurant ... -Calculate the cost of input materials -Training Employees -Responsible for the quality of input materials and output finished products
: Bakery counter Staff tại Aeon Vietnam Co., Ltd. - Hai Phong
10/2020 → 9/2021 (11 tháng)
Hai Phong
- Make all kinds of bread, cakes, gato - Responsible for managing materials and quantity of goods - Responsible for product quality - Responsible for arranging work for colleagues working on the same shift.
Shift leader of Bakery Kitchen tại Huu Nghi Hotel
10/2015 → 3/2020 (4 năm 4 tháng)
Hai Phong
- Create and decor different types of cakes for buffet, tea break and other requirement - Make menu, control cost of marterial for making cakes - Manage and responsible for equipment of bakery kitchen. - Supporting for Chinese Kitchen and Salad Kitchen.
Baker of Bread and Pastries counter tại Big C Haiphong Super Market
11/2011 → 1/2015 (3 năm 2 tháng)
Hai Phong