Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Giám sát
12 - 20 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Bếp
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Saigon tourist hospitality college
Professional cooking techniques - Trung cấp
2019 → 2022
Learning about cooking techniques Euroque cuisines and learning about the cuture in cooking food of other countries
Kĩ năng
Từng làm việc trong môi trường Fine Dining 5 sao | |
Từng làm việc trong môi trường Fine Dining 5 sao |
Kinh nghiệm làm việc
Chef de partie tại WKND
11/2022 → / (2 năm 7 tháng)
27 Tống hữu định
Prepare indredients and cooking food following the customers order in menu • Checking the goods and supplies in the kitchen, comparing the actual quality with the previously data and report to supperiors on excess and shortage of materials • Check the amount and gualitv of food before service serve for the customer • Check inventory related in material and ensure the food safely in the kitchen • Training for the new staft
Demi chef tại Mojo boutique
1/2022 → 12/2022 (10 tháng)
129 Nguyễn Huệ
• Prepare ingredients and cooking food following the customers order in menu • Checking the goods and supplies in the kitchen, comparing the actual quality with the previously data and report to supperiors on excess and shortage of materials • Check the amount and quality of food before service serve for the customer. • Check inventory related in material and ensure the food safelv in the kitchen • Training for the new staft Specialize responsibilities: • Join in set up the new MOJO restaurant on Nauven Hue Street • Join in set up the new MOJO restaurant in Ha Noi Capital
Commis tại The Reverie Saigon - Times Square SAI GON
3/2020 → 1/2022 (1 năm 10 tháng)
Nguyễn Huệ, Bến thành, quận 1
Prepare ingredients and cooking fine dining meal and events of restaurant. Checking the goods and supplies in the kitchen, comparing the actual quality with the previous v data and report to supperiors on excess and shortage of materials •Check inventory related in material and ensure the food safelv in the kitchen
Wok chef tại Chilli Thái
1/2018 → 3/2020 (2 năm 1 tháng)
93 lý tự trọng
Prepare ingredients and cooking food following the customer’s order in menu