Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Trần Quốc Huy

Trần Quốc Huy

Hồ sơ 5 sao 482 Lượt xem hồ sơ

Nam, 20/09/1980, 44 tuổi

04 Đông Hải 2 ,Phường Hòa Hải,Quận Ngũ Hành Sơn,Đà Nẵng

Cập nhật: 09/04/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
20 - 30 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Đà Nẵng, Quảng Nam
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Ẩm thực

Giới thiệu bản thân

Passion and delicated Hospitality professional with over 15 years of experience in Luxury Hotels.I have comprehensive knowlegde of Food & Beverage operations as well as trainings and operational exellence and bringing all these skills to deliver an impeccable service, skill as leader with proven abilities in Guest .Experience,improving efficiency in operations while sucessfully directing a large teamto achieve quanlity goals,defining luxury services and exceeding financial targets.

Trình độ học vấn chuyên môn

HUE TOURISM SCHOOL

Bar & Restaurant - Trung cấp

2000 → 2002

HUE TOURISM SCHOOL

NETSPACE SHOOL

Teacher - Trung cấp

2017 → 2018

Bar teacher

Kĩ năng

Pha chế rượu và cà phê ý
Pha chế
Pha chế
Pha chế rượu và cà phê ý

Kinh nghiệm làm việc

WAITER tại FURAMA RESORT DA NANG CITY, VIET NAM

5/2003 → 10/2005 (2 năm 5 tháng)

Đà Nẵng

-Greet customers and hand out menus -Take meal and beverage orders from customers and place these orders in the kitchen. -Make menu recommendations and inform patrons of any specials. -Deliver meals and beverages to tables when they have been prepared. -Check that customers are satisfied with their meal. -Prepare the bill for tables when requested. -Cash up bills and ensure that the correct amount has been paid.

BAR SUPERVISOR tại GREEN PLAZA HOTEL DA NANG CITY, VIET NAM

7/2006 → 7/2008 (2 năm )

Đà Nẵng

-Ensuring the bar and staff operate efficiently -Upholding high hygiene standards -Reconciling banking -Marketing and promoting products -Hiring and training staff -Creating weekly work schedules -Maintain inventory and stock

BAR MANAGER tại INDOCHINE PALACE HOTEL MANAGED BY BEST WESTERN HUE CITY, VIET NAM

12/2009 → 3/2014 (4 năm 2 tháng)

Huế

-5 Star hotel NDOCHINE PALACE, a world-class hotel in the heart of the world-heritage city listed by UNESCO -Total 222 rooms -4 F&B outles -15 meeting rooms -Spa & fitness -Organized the Hue Festival event -Kids club -vietnam toursim 2018 -Luxury awards 2019 -Best of luxury 2021

OUTLET MANAGER tại PREMIER VILLAGE RESORT MANAGED BY ACCOR DA NANG CITY, VIET NAM

4/2014 → 6/2016 (2 năm 2 tháng)

Đà Nẵng

-Charming 5 star beach resort nestled in the heart of Da Nang ,a 15 hectare oasis in viet nam's third largest city -111 private villas total 445 rooms -3 F&b outlets -Spa & fitness -8 meeting room and events spaces -kid clubs -Lulury hotel awards

FOOD AND BEVERAGE MANAGER tại ROYAL LOTUS HOTEL BY H&K DA NANG CITY, VIET NAM

4/2016 → 5/2019 (3 năm )

Đà nẵng

- 4 star hotel with 16 floors -Total 196 rooms -5 F&B outlets -2 meeting rooms (conference room with capacity of 1500 seats) and one of the largest conference rooms in Da Nang city -Spa & fitness -Kids club -Organized the APEC 2017 event

GROUP FOOD AND BEVERAGE MANAGER tại NNT HOTEL GROUP DA NANG CITY, VIET NAM

6/2019 → 4/2021 (1 năm 10 tháng)

Đà Nẵng

-NNT Hotel Group manages and sets up 4-star and 3-star hotels -Managed and operated F&B of one 4-star hotel and six 3-star hotels Manage all F&B and day-to-day operations within budgeted guidelines and to the highest standards Preserve excellent levels of internal and external customer service - Design exceptional menus, purchase goods and continuously make necessary improvementsIdentify customers needs and respond proactively to all of their concerns -Lead F&B team by attracting, recruiting, training and appraising talented personnel ,establish targets, KPI’s, schedules, policies

FOOD AND BEVERAGE MANAGER tại MAXIMILAN DA NANG BEACH HOTEL , VIET NAM

5/2021 → Hiện tại

Đà Nẵng

- 4 star beach hotel with 22 floor & 2 basements in heart of Da Nang in viet nam's third largest city -Total 128 rooms -4 F&B outles -Spa & fitness -2 meeting rooms

Mong muốn về công việc

I want to work in a 4-star or 5-star hotel in Da Nang or Quang Nam area as Food and Beverage Manaager position, salary from 20 millions to 30 millions VND

Giải thưởng

Manager OF The Year

12/2018

Manager OF The Year

Manager OF The Month

12/2019

Manager OF The Month

Thông tin tham khảo

Hoàng Tuấn Anh - General Manager

Hilton Da Nang

anh.ht0668@gmail.com - 0942268886

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo