Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 3 đến 5 năm
Giám sát
8 - 12 triệu
Hà Nội
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Bếp
Khách sạn/ Khu căn hộ
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
George Brown College
Culinary Management - Cao đẳng
2019 → 2020
Kĩ năng
sử dụng dao cắt thái cơ bản | |
cầm chảo ra món giơn giản | |
Cán bột | |
Profiency in MS offices |
Kinh nghiệm làm việc
Line cook tại Bisha Hotel
5/2019 → 7/2021 (2 năm 2 tháng)
Toronto
Performed excellent cooking skill and provided high-quality dishes Butcher Fogo Island cod, Salmon & branzino Provided service in events and restaurant Provided efficient training
Chef de partie tại Flor de sal
8/2021 → 8/2022 (1 năm )
Toronto
Responsible for butchering fish, poultry & red meat. Prepared multiple jus and sauce for service Created weekly amuse bouche and special Cooperated effectively with kitchen during service
Chef de partie tại Flor de sal
8/2021 → 8/2022 (1 năm )
Toronto
Responsible for butchering fish, poultry & red meat. Prepared multiple jus and sauce for service Created weekly amuse bouche and special Cooperated effectively with kitchen during service
Chef de partie tại Maple leaf Tavern
7/2021 → 2/2023 (1 năm 7 tháng)
Torono
Handling Wood grill station Take care and butcher all protein such as wagyu, fish, lamb, chicken Execute food as head chef expectation Training new staff Creating dessert
Junior sous chef tại Glowbal restaurant group
2/2023 → 2/2024 (1 năm )
Toronto
- Overseeing food preparation and ensuring high-quality standards are met - Supervising kitchen staff and providing guidance and training as needed - Collaborating with the Head Chef to Train and Develop additional leaders - Monitoring inventory levels and placing orders for ingredients and supplies - Ensuring compliance with food safety and sanitation regulations - Managing kitchen operations during the absence of the Head Chef
Chef De Partie tại Park Hyatt Toronto
10/2023 → Hiện tại
Toronto
Learning more about fermentation and miso, garum making process. Handling more fine food Practicing on plating skill Lead line during service
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Thông tin tham khảo
Stephan Renaux - Executive chef
Maple Leaf Tavern
Stephane.renaux.44@gmail.com - +33616190951
Morgan Bellis - Executive chef
Bisha hotel
mbellis@glowbalgroup.com - +16479380301
Morgan Bellis - Executive chef
glowbal restaurant
mbellis@glowbalgroup.com - +16479380301
Jonathan William - Executive sous chef
Park Hyatt Toronto
jonathan.william@hyatt.con - +14169251234