Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Nguyen Thi Hang Ny

Nguyen Thi Hang Ny

Hồ sơ 5 sao bạc 105 Lượt xem hồ sơ

Nữ, 27/10/1997, 27 tuổi

348 Brock Avenue, Toronto, ON, Canada M6H3N3

Cập nhật: 12/01/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 3 đến 5 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
8 - 12 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Hà Nội
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Bếp

Giới thiệu bản thân

Highly motivated and professional Junior Chef De Partie with over 1 years of experience providing high quality gourmet dishes and supporting Executive Chefs. Experienced butchers with many years of handling fish, red meat and poultry. Proficient in maintaining well-stocked, organized and clean kitchen to maximize productivity. Possess exceptional communication and interpersonal skills with a proven ability to work independently and as part of a team. Accept new challenges and take initiative to advance my expertise.

Trình độ học vấn chuyên môn

George Brown College

Culinary Management - Cao đẳng

2019 → 2020

Kĩ năng

sử dụng dao cắt thái cơ bản
cầm chảo ra món giơn giản
Cán bột
Profiency in MS offices

Kinh nghiệm làm việc

Line cook tại Bisha Hotel

5/2019 → 7/2021 (2 năm 2 tháng)

Toronto

Performed excellent cooking skill and provided high-quality dishes Butcher Fogo Island cod, Salmon & branzino Provided service in events and restaurant Provided efficient training

Chef de partie tại Flor de sal

8/2021 → 8/2022 (1 năm )

Toronto

Responsible for butchering fish, poultry & red meat. Prepared multiple jus and sauce for service Created weekly amuse bouche and special Cooperated effectively with kitchen during service

Chef de partie tại Flor de sal

8/2021 → 8/2022 (1 năm )

Toronto

Responsible for butchering fish, poultry & red meat. Prepared multiple jus and sauce for service Created weekly amuse bouche and special Cooperated effectively with kitchen during service

Chef de partie tại Maple leaf Tavern

7/2021 → 2/2023 (1 năm 7 tháng)

Torono

Handling Wood grill station Take care and butcher all protein such as wagyu, fish, lamb, chicken Execute food as head chef expectation Training new staff Creating dessert

Junior sous chef tại Glowbal restaurant group

2/2023 → 2/2024 (1 năm )

Toronto

- Overseeing food preparation and ensuring high-quality standards are met - Supervising kitchen staff and providing guidance and training as needed - Collaborating with the Head Chef to Train and Develop additional leaders - Monitoring inventory levels and placing orders for ingredients and supplies - Ensuring compliance with food safety and sanitation regulations - Managing kitchen operations during the absence of the Head Chef

Chef De Partie tại Park Hyatt Toronto

10/2023 → Hiện tại

Toronto

Learning more about fermentation and miso, garum making process. Handling more fine food Practicing on plating skill Lead line during service

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Stephan Renaux - Executive chef

Maple Leaf Tavern

Stephane.renaux.44@gmail.com - +33616190951

Morgan Bellis - Executive chef

Bisha hotel

mbellis@glowbalgroup.com - +16479380301

Morgan Bellis - Executive chef

glowbal restaurant

mbellis@glowbalgroup.com - +16479380301

Jonathan William - Executive sous chef

Park Hyatt Toronto

jonathan.william@hyatt.con - +14169251234

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo