Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Kinh nghiệm làm việc
Trên 20 năm
Trên 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
Trên 60 triệu
Trên 60 triệu
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
N/A
N/A
Công việc mong muốn
Bếp
Bếp
Giới thiệu bản thân
Dear/ Owners @ GM’s, HR Department
Culinary greetings!
I am here to submit my nomination for consideration as I am certain that my passion for cooking and my practical experience in kitchen management make me suitable to work in distinguished places. My work experience is in a variety of restaurants, hotels, resorts and catering companies, specializing in Mediterranean cuisine, signature Middle Eastern dishes, selected vegetarian dishes, steak house, Tapas, Canapés, and great selection of vegetarian and vegan menus, Working for long time in high-end international hospitality brands, make me the right candidate to meet the challenges of the Executive Chef position. My experience in Vietnam in 5* star resorts and hotels and before that in Cambodia, China, Qatar, UAE, Indonesia and Hong Kong, if you are looking for an Executive Chef who is well grounded to provide the challenge and responsibility to deliver the highest level outputs kindly contact me.
Thank you for your time and interest, and I look forward to hearing from you.
Hosam Elsherif
Trình độ học vấn chuyên môn
Vocational Culinary Arts Center
Culinary Arts - Khác
1986 → 1989
Kĩ năng
Kinh nghiệm làm việc
Director of Culinary tại Taste Vietnam Group
6/2023 → 12/2023 (5 tháng)
Vietnam