Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Chiem Phong

Chiem Phong

Hồ sơ 5 sao bạc 1525 Lượt xem hồ sơ

Nam, 08/09/1982, 41 tuổi

A3/26 CC Mieu Noi

Cập nhật: 29/09/2021

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Trung bình)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Bếp

Giới thiệu bản thân

Trình độ học vấn chuyên môn

12/12 .Certificate of Western and Asean Basic Cooking Course ( Viet Nam-Australia Advanced College Of Hotel Management ) (12/2009 – 3/2010 )

Kĩ năng

- I can communicate with everyone in English pretty well. - Computer skill : Ms Word and Outlook - Work controlling : good - Food Cost controlling : good - Creative food - In sum : I can do homemake pasta,pizza and cook Itanlian food.Can cook Western and Asean Food,can make bread,cake,dessert….

Kinh nghiệm làm việc

* From May of 2010 to 2011, I worked at MARUSAN Japanese Restaurant as cook. At there, I can cook lots of Japanese food. Such as : Hot pot (Shabu Shabu Shukiyaki, Tepan, Hoko), soup ( Miso soup, shukidashi soup) and Japanese rice ( Tamindon, Oyakodon).At that time I work part time for Pendolasco-Italian Garden Restaurant as a cook,I can do pizza,pasta,use slicing machine for cold cut…. * From Dec of 2011 to 2013, I worked at Monsoon restaurant (Myanmar, VietNam, Cambodia, Lao, Thailand cuisine). At there, I can cook a lot of food that is very exciting for ex : Chicken noodle soup ( Pho ga ), Beef noodle soup ( Pho bo ) it is the noodle that very famous of VietNam….Tom Yam Goong, Tom Kha Gai, Phad Thai Goong Sod, Satay Gai,Moo or Ngua, Pad Phrik Khing Moo are food specialties of ThaiLand, Lephet Thoke, Mohinga,Ngahin Sybyan,Whether Acho Chet are Myanmar stype, Amok Trei, Loclac whith Tik Maririd, Samlor Chhrouh, Sup Koh, Prahet Bangkang Cambodia stype, Tam maak Houng, Laap Pa,Gai,Moo or Ngua, Sousi Pa, Gai Pad Phed, Gaeng Kalampi Laos stype.So I have more experience on Asian food. * From 2013 to 2015 worked at Bobby Chinn restaurant and stopped work.

Mong muốn về công việc

Looking for good enviroment and permanent job. Good benefit and friendly colleague

Giải thưởng

Train The Trainer

7/2019

Train The Trainer WMC

Thông tin tham khảo

Mr Phong - Sous Chef

Pendolasco

phongngo@yahoo.com.vn - 0908492190

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile