Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Giám sát
Giám sát
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Trung bình)
Tiếng Anh (Trung bình)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
5 sao
Công việc mong muốn
Bếp
Bếp
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
12/12
.Certificate of Western and Asean Basic Cooking Course ( Viet Nam-Australia Advanced College Of Hotel Management ) (12/2009 – 3/2010 )
Kĩ năng
- I can communicate with everyone in English pretty well.
- Computer skill : Ms Word and Outlook
- Work controlling : good
- Food Cost controlling : good
- Creative food
- In sum : I can do homemake pasta,pizza and cook Itanlian food.Can cook Western and Asean Food,can make bread,cake,dessert….
Kinh nghiệm làm việc
* From May of 2010 to 2011, I worked at MARUSAN Japanese Restaurant as cook. At there, I can cook lots of Japanese food. Such as : Hot pot (Shabu Shabu Shukiyaki, Tepan, Hoko), soup ( Miso soup, shukidashi soup) and Japanese rice ( Tamindon, Oyakodon).At that time I work part time for Pendolasco-Italian Garden Restaurant as a cook,I can do pizza,pasta,use slicing machine for cold cut….
* From Dec of 2011 to 2013, I worked at Monsoon restaurant (Myanmar, VietNam, Cambodia, Lao, Thailand cuisine). At there, I can cook a lot of food that is very exciting for ex : Chicken noodle soup ( Pho ga ), Beef noodle soup ( Pho bo ) it is the noodle that very famous of VietNam….Tom Yam Goong, Tom Kha Gai, Phad Thai Goong Sod, Satay Gai,Moo or Ngua, Pad Phrik Khing Moo are food specialties of ThaiLand, Lephet Thoke, Mohinga,Ngahin Sybyan,Whether Acho Chet are Myanmar stype, Amok Trei, Loclac whith Tik Maririd, Samlor Chhrouh, Sup Koh, Prahet Bangkang Cambodia stype, Tam maak Houng, Laap Pa,Gai,Moo or Ngua, Sousi Pa, Gai Pad Phed, Gaeng Kalampi Laos stype.So I have more experience on Asian food.
* From 2013 to 2015 worked at Bobby Chinn restaurant and stopped work.
Mong muốn về công việc
Looking for good enviroment and permanent job. Good benefit and friendly colleague
Giải thưởng
Train The Trainer
7/2019
Train The Trainer WMC
Thông tin tham khảo
Mr Phong - Sous Chef
Pendolasco
phongngo@yahoo.com.vn - 0908492190