Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Kinh nghiệm làm việc
Trên 20 năm
Trên 20 năm
Vị trí
Tổng giám đốc/ Giám đốc
Tổng giám đốc/ Giám đốc
Mức lương mong muốn
Trên 60 triệu
Trên 60 triệu
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá), Tiếng Trung (Giỏi)
Tiếng Anh (Khá), Tiếng Trung (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
N/A
N/A
Giới thiệu bản thân
I am currently working as the Chinese head chef at the Sheraton Hotel in Taipei, Taiwan.
I have more than 18 years of experience in five-star hotels, executive sous chef, Chinese restaurant and banquet hall head chef managing 26 chefs. I am good at Chinese Cantonese cuisine, Sichuan cuisine, Asian cuisine, Japanese cuisine, etc.....
Trình độ học vấn chuyên môn
Kĩ năng
Kinh nghiệm làm việc
Food and Beverage Director tại CTY CP ETERNAL PROWESS Viet NAM Li Tinh Hotel
11/2018 → 2/2022 (3 năm 3 tháng)
Vietnam
Mong muốn về công việc
People often have a misconception of Chinese cuisine being greasy, heavy and even unhealthy. My goal is to change this impression and my ideal version of Chinese cuisine is tasty, exquisite and healthy.
I started my career since 1984 without any stop. I have participated in the pre-opening stage for two five-star hotels and resorts; and other two high intensity banquet facilities. I am specialized in providing Hong Kong style Yum Cha, wedding banquets, exquisite set menus, Vietnamese dishes, Japanese dishes and even European buffets.
I have created a set of recipes and SOPs for the modern style Cantonese cuisine; and always keep the best quality and costs under control.
After so many decades I still remain true to my original intention, I am still hoping that I can satisfy every customer I serve and create a good reputation and significant contribution to the organization I work for.