Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 10 đến 20 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
20 - 30 triệu
Toàn Quốc
Tiếng Anh (Khá)
N/A
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Trường Cao Đẳng Nghề Phú Yên
Trung Cấp Cơ Khí Điện Hàn - Trung cấp
2008 → 2010
đi học và tìm hiểu về quy trình và chế tạo.học hỏi về mọi mặt của cơ khí.trình độ trung cấp về chế tạo
Hướng Nghiệp Đầu Bếp Á Âu SaiGon Tourist
Chứng Nhận Giấy Đầu Bếp Hạng A - Trung cấp
2010 → 2010
học chuyên sau về ẩm thực việt,cách sơ chế và chế biến các loại thực phẩm khác nhau.cách quản lý nhân sự bếp,tìm hiểu về ẩm thực western và ẩm thực ý
Kĩ năng
Quản lý | |
sử dụng dao cắt thái cơ bản | |
cầm chảo ra món giơn giản | |
Quản lí thời gian | |
Cán bột | |
Kỹ năng bán hàng, phục vụ khách hàng | |
Training and Development | |
Tổ chức công việc | |
Profiency in MS offices | |
Western cooking - Asian cooking - Russian cooking _Banquet |
Kinh nghiệm làm việc
Sous Chef tại The Westin Resort & Spa Cam Ranh
6/2024 → / (11 tháng)
Cam Lâm _Cam Ranh _Khanh Hòa
Provides guidance to junior kitchen staff members, including, but not limited, to line cooking, foodpreparation, and dish plating *Setup menu and process for serving banquets according to the number of banquets. *Oversees and organizes kitchen stock and ingredients *Ensures a first-in, first-out food rotation system and verifies all food products are properly dated and organized for quality assurance *Keeps cooking stations stocked, especially before and during prime operation hours *Hires and trains new kitchen employees to resort and kitchen standards *Manages food and product ordering by keeping detailed records and minimises waste, plus works with existing systems to improve waste reduction and manage budgetary concerns *Supervises all food preparation and presentation to ensure quality and restaurant standards *Works with Executive chef to maintain kitchen organization, staff ability, and training opportunities *Verifies that food storage units all meet standards and are consistently well-managed *menu creation *Coordinates with restaurant management team on supply ordering, budget, and kitchen efficiency and staffing .
Sous Chef tại Six Senses Côn Đảo Resort : 12/2023 – 6/2024
12/2023 → 6/2024 (6 tháng)
Bà Rịa - Vũng Tàu
Provides guidance to junior kitchen staff members, including, but not limited, to line cooking, foodpreparation, and dish plating *Setup menu and process for serving banquets according to the number of banquets. *Oversees and organizes kitchen stock and ingredients *Ensures a first-in, first-out food rotation system and verifies all food products are properly dated and organized for quality assurance *Keeps cooking stations stocked, especially before and during prime operation hours *Hires and trains new kitchen employees to resort and kitchen standards *Manages food and product ordering by keeping detailed records and minimises waste, plus works with existing systems to improve waste reduction and manage budgetary concerns *Supervises all food preparation and presentation to ensure quality and restaurant standards *Works with Executive chef to maintain kitchen organization, staff ability, and training opportunities *Verifies that food storage units all meet standards and are consistently well-managed *menu creation *Coordinates with restaurant management team on supply ordering, budget, and kitchen efficiency and staffing .
Sous Chef tại Angsana & Dhawa Hồ Tràm Resort
11/2022 → 12/2023 (1 năm )
Bà Rịa - Vũng Tàu
Assist the executive chef in managing his personnel. Optimal customer creation Satisfied. by providing the highest standards of food quality and presenting maximum food cost margins. through the management of cargo areas and warehouses. All kitchen functions are stable
Junior Sous Chef tại Khu Nghỉ Dưỡng Six Senses Ninh Vân Bay Resort 5*
5/2020 → 11/2022 (2 năm 6 tháng)
Nha Trang - Khánh Hòa
Support the executive kitchen in their work. creating optimal customer satisfaction. by providing the highest standards of food quality and presenting maximum prozt margins. through eyective management all kitchen functions
Chef de partie tại Khu Nghỉ Dưỡng Six Senses Ninh Vân Bay Resort 5*
11/2015 → 5/2020 (4 năm 5 tháng)
Nha Trang - khánh Hòa
Support the executive chef of the management area..share work information with subordinates.manage all group activities according to procedures submi{ed by superiors.check food when preparing parties and alacarte according to all procedures. Situation
Chef de partie tại Khu Nghỉ Dưỡng An Lâm Ninh Vân Bay Resort 5*
8/2014 → 11/2015 (1 năm 3 tháng)
Thị Xã Ninh Hòa - Nha Trang -Khánh Hòa
Support the executive chef of the management area..share work information with subordinates.manage all group activities according to procedures submi{ed by superiors.check food when preparing parties and alacarte according to all procedures. situation.
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Chứng nhận đầu bếp suất sắt nhất năm _ Cấp quản lý Six senses ninh vân bay
2/2018
quản lý đội bếp tham gia các hoạt động về ẩm thực bếp,và đầu bếp suất sắt năm có nhiều ý tưởng trong ẩm thực của resort
Chứng nhận nhân viên giỏi của khu nghỉ dưỡng _Cấp quản lý Six senses ninh vân bay
7/2020
cán bộ cấp quản lý suất sắt năm trong cách quản lý nhân viên về cách chế biến thực phẩm và bảo quản thực phẩm,và đào tạo tốt cho cấp nhân viên
Thông tin tham khảo
Nguyễn Đức Lâm - Excutive Chef
The Westin Resort & Spa Cam Ranh
Lam.nguyen@westin.com - 0978336588
Duy Nguyễn - Excutive Sous Chef
Six Senses Côn Đảo
Duynguyen.nt257@gmail.com - 0963636703