Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 3 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Giám sát
12 - 20 triệu
Đà Nẵng
Tiếng Anh (Trung bình)
5 sao
Bếp
Resort/ Khu Du lịch
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
HỌC TẠI TRƯỜNG CAO ĐẲNG NGHIỆP VỤ DU LỊCH NHÀ HÀNG & KHÁCH SẠN TẠI THÀNH PHỐ HỒ CHÍ MINH
ĐẦU BẾP - Khác
2010 → 2011
12/12
Kĩ năng
sử dụng dao cắt thái cơ bản | |
cầm chảo ra món giơn giản | |
Profiency in MS offices |
Kinh nghiệm làm việc
Chef de partie… tại ROYAL LOTUS HOTEL 4*
5/2015 → 6/2016 (1 năm 1 tháng)
Đà Nẵng, Việt Nam
* Inspect raw materials for each shift to the subordinate at the beginning of each shift and follow the problems of the kitchen and daily buffet area. Carefully guard the equipment and utensils in the kitchen…
Sous chef…. tại RESORT FLAMINGO INTERIOR
3/2017 → 9/2018 (1 năm 6 tháng)
Vĩnh Phúc, Việt Nam
* Cook and check the quality of the dish when serving, check food and dry goods and check the weekly cleaning plan of the work area. Arrive in the kitchen, It is possible to replace the chef who handles the chefs and chefs absent, Responsible for training new staff and setting up schedules to ensure team quality kitchen staff and enough for the kitchen department, arrange kitchen staff staff accordingly to serve the best customer, support The chef in standardizing the process of arranging appropriate equipment to achieve high results in the process of serving customers,