Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.
| Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
|---|---|---|
| Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
| Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Trợ lý, thư ký
Trợ lý, thư ký
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
Bà Rịa - Vũng Tàu
Bà Rịa - Vũng Tàu
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
5 sao
Công việc mong muốn
Ẩm thực
Ẩm thực
Giới thiệu bản thân
LÊ THỊ GIÁNG SINH
780/8/33 ,BINH GIA STREET,WARD 10 ,VUNG TAU CITY
Mobile: (+84) 937.664.695
Email: lethigiangsinh@gmail.com
POSITION: F&B MANAGER
OBJECTIVE:
✓ Fully responsible in ensuring team to provide a first class service at all times while adhering to brand standards.
✓ Train and develop the team to provide a highest quality of service to all customer.
✓ Upgrading my knowledge in skill manage and improving myself in position.
PERSONAL DETAILS
Birth date: December 24, 1991Birthplace: Vungtau – Vietnam
Height: 174cm. Weight: 63 kilos
Age: 34. Sex: Female
Nationality: VietnameseCivil Status: Marries
PROFESSIONAL EXPERIENCE
EXPERIENCE:
- More than 10 years exeperience.
- Can be face to high pressure (customer & job pressure)
- Hard working, hard learning to improve my self.
- To take pains in job, enthusiasm, honestly, dynamic.
- Setup and working in the pre-opening time.
- Training and coaching staff by with logic way.
- Organize the party, event, catering gala dinner for the hotel and customer.
- Minimum the cost of the department.
- Develop the menu.
- Develop the revenue.
- Dealing with the complaining.
- Make the promotions to improve the sales of department/hotel.
- Instruct the customer for their party/ event.
- Public and maintain the hygiene policy of the department.
- Maintain the food safety policy of the department.
- Cooprate and communicate to other department to make the job run smooth
- Flexible to solve the problem.
- Communication and dealing skill.
- Independence, decisive (dare to do, dare to responsibility).
- understand all thing the guest's needed , quickly and active.
SKILL:
- Quantitative setting for food & beverage. cost control.
- Operating the restaurant and in conjunction with the Head of Department concerned to ensure have the service of high standard.
- In conjunction with Human Resources, proposed to set up the program, the training plan for the service staff.
- Advice on equipment and tools necessary to purchase.
- Develop menu includes buffet, a la carte, menu selections (set menu), daily promotion menu,....
- Describe components of the dish.
- Establish regulations for the organization, tools, equipment
- Develop and maintain hygiene standards, food safety as prescribed.
- To ensure food hygiene and safety.
- Ensure team spirit and discipline of service staff.
- Periodically check the whole system.
- Monitoring to ensure product quality.
- Monitoring and ensuring efficient operation.
- Periodically check & adjust operation of the system.
Company: CAO HOTEL
Address : http://caohotel.com/
Position: Restaurant Supervisor
Date: October 2018 to now
-----
Company: THE COFFEE SHOES
Address : https://www.facebook.com/TheCoffeeShoes
Position: Manager
Date: jun, 2016 –september, 2018
Company: CARIBEAN LOUNGE
Address : 33 Tran phu street
Position: Assisstance
Date: october, 2016- december, 2017
Company: BH RESIDENT INN HOTEL
Address : https://bhresidenceinnhotelapartment.vnhotel.site/en/
Position: incharge restaurant
Date: jan,2018- sep 2018
Company: CT CP XÂY DỰNG CÔNG NGHIÊP VÀ DÂN DỤNG SINH HÙNG
Position: accountan
Date: dec,2010 – oct,2016
EDUCATIONAL BACKGROUND
COLLEGE LEVEL: CAO ĐẲNG NGHỀ DU LỊCH
MAJOR: QUẢN TRỊ NHÀ HÀNG KHÁCH SẠN
CAO ĐẲNG
: ĐẠI HỌC BÀ RỊA VŨNG TÀU
: TRUNG CẤP KẾ TOÁN
CHARACTER REFERENCE
Mrs. Hien: Cao Hotel
HR 0964 97 8668
Signature:
Le thi giang sinh
Applicant.
Trình độ học vấn chuyên môn
Cao đẳng du lịch
Quản trị nhà hàng khách sạn - Cao đẳng
2012 → 2014
Đại học bà rịa vũng tàu
Kế toán - Trung cấp
2009 → 2012
Kĩ năng
| Assistant | |
| Quản lý giám sát. | |
| Kỹ năng giao tiếp ứng xử, làm việc nhóm, tư duy xử lí tình huống. | |
| Pha chế được các loại thức uống Moctail .. Cocktail .. Italian Coffee .. Juice .. Smoothie .. Lassi .. Tea .. V.v | |
| - Có khả năng lãnh đạo, ra quyết định và giải quyết công việc tốt. |
Kinh nghiệm làm việc
Assistant manager tại Caribean lougne
10/2016 → / (9 năm 2 tháng)
33 trần phú vũng tàu



Zalo