Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 1 đến 3 năm
Nhân viên
5 - 8 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Giỏi)
100 - 499
Bếp
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
THPT Nguyễn Hữu Huân
Trung học
2012 → 2015
Kĩ năng
Western Cuisine Knowledge | |
Knife Skills | |
Cold station skills | |
Hot station skills | |
English |
Kinh nghiệm làm việc
Cold Station Commis tại Noir. Dining in the Dark / Blanc.
9/2017 → / (6 năm 7 tháng)
Hồ Chí Minh, Việt Nam
+Learnt about molecular gastronomy, fusion cuisine. +Responsible for cold appetizers, main courses and desserts of 3 different set menus (Noir) while also plated à la carte dishes (Blanc) +Adapted to new menus, which are changed every 3 months, quickly.
Cook tại Chico's Pizza
3/2017 → 9/2017 (6 tháng)
Đà Nẵng, Việt Nam
+Supervised kitchen sanitation and food quality. +Multitasked between pasta and pizza. +Checked remaining ingredients for the next order. +Trained employees up to standard. Left because military duty problems were solved.
Pizza Staff tại Pizza 4PS Corporation
1/2016 → 3/2017 (1 năm 1 tháng)
Hồ Chí Minh, Việt Nam
+Prepared fresh ingredients for the toppings. +Adhered to all food quality and sanitation standards. +Ensured to weigh the right amount of ingredients. +Kept the workplace clean whenever possible. +Stretched dough and laid toppings with the right amount without a weigh. +Followed recipes precisely to keep up to standard. Left for military duty problems.
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Thông tin tham khảo
Võ Thị Phương Uyên - Chef de Cuisine
Noir. Dining in the Dark / Blanc.
Givenoninterview@mail.com - Given on interview
Mai Tô Kiều Diễm - Leader Pizza
Pizza 4Ps Corporation
Givenoninterview@mail.com - Given on interview