Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Huỳnh Chí Khang

Huỳnh Chí Khang

Hồ sơ 5 sao vàng 389 Lượt xem hồ sơ

Nam, 27/06/1996, 27 tuổi

1E1 D1, P.25, Q.Bình Thạnh, TPHCM

Cập nhật: 12/09/2018

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 1 đến 3 năm
Vị trí
Nhân viên
Mức lương mong muốn
5 - 8 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
100 - 499
Công việc mong muốn
Bếp

Giới thiệu bản thân

I am passionate about food and cooking. Being able to make my customers smile is what motivates me to improve further and further. Hard work will always pay off, that’s what I believe in.

Trình độ học vấn chuyên môn

THPT Nguyễn Hữu Huân

Trung học

2012 → 2015

Kĩ năng

Western Cuisine Knowledge
Knife Skills
Cold station skills
Hot station skills
English

Kinh nghiệm làm việc

Cold Station Commis tại Noir. Dining in the Dark / Blanc.

9/2017 → / (6 năm 7 tháng)

Hồ Chí Minh, Việt Nam

+Learnt about molecular gastronomy, fusion cuisine. +Responsible for cold appetizers, main courses and desserts of 3 different set menus (Noir) while also plated à la carte dishes (Blanc) +Adapted to new menus, which are changed every 3 months, quickly.

Cook tại Chico's Pizza

3/2017 → 9/2017 (6 tháng)

Đà Nẵng, Việt Nam

+Supervised kitchen sanitation and food quality. +Multitasked between pasta and pizza. +Checked remaining ingredients for the next order. +Trained employees up to standard. Left because military duty problems were solved.

Pizza Staff tại Pizza 4PS Corporation

1/2016 → 3/2017 (1 năm 1 tháng)

Hồ Chí Minh, Việt Nam

+Prepared fresh ingredients for the toppings. +Adhered to all food quality and sanitation standards. +Ensured to weigh the right amount of ingredients. +Kept the workplace clean whenever possible. +Stretched dough and laid toppings with the right amount without a weigh. +Followed recipes precisely to keep up to standard. Left for military duty problems.

Mong muốn về công việc

Would love a position in a 5-star hotel or professional Western restaurant kitchen. Shifts and salary can be discussed later.

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Võ Thị Phương Uyên - Chef de Cuisine

Noir. Dining in the Dark / Blanc.

Givenoninterview@mail.com - Given on interview

Mai Tô Kiều Diễm - Leader Pizza

Pizza 4Ps Corporation

Givenoninterview@mail.com - Given on interview

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile