Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Giám sát
20 - 30 triệu
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Cao đẳng du lịch hà nôi
Nhà hàng khách sạn - Cao đẳng
2006 → 2020
Tôi đã từng làm bếp .và đã làm bếp trưởng trong những năm gần đây sở trường là những món âu cao cấp
Kĩ năng
cầm chảo ra món giơn giản | |
sử dụng dao cắt thái cơ bản | |
cầm chảo ra món giơn giản | |
Profiency in MS offices | |
Cán bột | |
Pha chế rượu và cà phê ý | |
Pha chế |
Kinh nghiệm làm việc
Bếp trưởng tại Nhà hàng pema
1/2020 → 10/2020 (8 tháng)
Hà nội
Training new and existing kitchen staffs Oversee and manager a team of up to Foods prepare and stock order Establishing and maintaining contacts with venders Oversee customers relations Research new equipment Stock taking, costing reduction Teaching for the customers at Vietnamese cooking class Ensure accurate and timely stock taking Prepare customers food orders in a timely and presentable manner Handle any customer complaint in a professional manner
HEAD CHEF tại DKSH TECHNOLOGY VIETNAM
8/2015 → 1/2017 (1 năm 5 tháng)
Hồ Chí Minh
❖ Consulting customer in hospitallity industry ❖ Training for customer ❖ Cooking demo, live event ❖ In charge of sales hospitality equipment ❖ Kitchen setup consulting for customer ❖ Build a strong team to penetrate the newly open business line ❖ Help to improve business growth of hospitality since the very first day it’s open in Vietnam
CHEF DE CUISINE AT NOVOTEL PHU QUOC tại Novotel phú quốc
1/2019 → 1/2020 (1 năm )
Phú quốc
● Provide direction for all day-to-day operations in the kitchen. ● Ensure proper grooming and hygiene standards for all kitchen staffs. ● Ensures all kitchen employees maintain required food handling and sanitation certifications. ● Monitor the quality of all food and beverages ● Track, record, and maintain inventory stock including foods, beverages, and kitchen supplies. ● Follows proper handling and right temperature of all food products. ● Delegate daily tasks to sous chef and other kitchen staff; manage their progress throughout the day ● Oversee entire kitchen staff activity and ensure efficient work ● Maintain Quality levels of receiving, storage, production and presentation of food. ● Oversee repairs of kitchen appliances ● Direct and design and plating/presentation techniques for all dishes ● Actively responds to and handles guest problems and complaints. ● Work with Restaurant Manager on menus and create new recipes and design overall menu, including specials each week. ● Help determine pricing for menu items ● Hire and train new kitchen staff ● Work efficiently to resolve any problems that arise in the kitchen. ● Ensures all equipment in the kitchen is properly maintained and in working order in accordance with local Health department and hotel standards. ● Comply with hotel security, fire regulations and all health and safety legislation. ● Assist other departments wherever necessary and maintain good working relationships. ● Plan and conduct weekly communication
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Tham gia chiếc thìa vang 2013
10/2020
Tham gia chiec thìa vang 2013
Thông tin tham khảo
Fethi - Giám đốc khách san
Khách san lam kinh
Leminh1808@gmail.com - 0932630333