Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
500 - 999
500 - 999
Công việc mong muốn
Ẩm thực
Ẩm thực
Lĩnh vực
Khách sạn/ Khu căn hộ
Khách sạn/ Khu căn hộ
Giới thiệu bản thân
My name’s Duc. I graduated from Hospitality and Catering Management in Vietnam, Pre-intermediate Level of English at RMIT University Vietnam. Over 19 years of working experience in Food Production. Currently as Head Chef at Holiday Inn & Suites Hotel Saigon- IHG Group.
I am able to do pre- opening team, recruit, train, empower, and motivate multinational personal in the achievement of financial and operational objectives, an enthusiastic person, flexible and resourceful with the skills and knowledge to handle and cater for a full range of needs, from fine cuisine to traditional ethnic, to creative banquets and buffets, to state functions and cocktail.
In-depth ability to menu develops, testing recipes, techniques for food preparation and presentation, knowledge and skill is a part of daily operations. My interest of cuisine is contemporary very strong basic of Western Cuisine and knowledge of Arabic, Indian Cuisine, popular sections as Vietnamese Cuisine and Asian
Trình độ học vấn chuyên môn
Kĩ năng
Pha chế |
Kinh nghiệm làm việc
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Honor Price
5/2020
Five star chef events