Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 10 đến 20 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
12 - 20 triệu
Khánh Hòa
Tiếng Anh (Khá), Tiếng Nhật (Khá)
5 sao
Ẩm thực
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Nha Trang Culture, tourism and Art College
Managing a restaurant - Cao đẳng
2003 → 2007
Join Nha Trang sea festival in 2008 Charity program
Kĩ năng
Training skill | |
Well take care guest | |
Time Management |
Kinh nghiệm làm việc
FB supervisor tại Intercontinental Nha Trang hotel amd spa
3/2018 → 12/2018 (9 tháng)
Khánh Hòa, Việt Nam
- Incharge Cookbook Café restaurant - Assignment roster, CL request submit to finance every week - Make monthly report - Pass around check guest’s satisfation - Make training plan - Trainning for team about service & SOPs - Communacate with kitchen and bar make sure smooth operation - Double check and remind leader team MC request, defect list - Join hygience meeting every month - Raise idea for restaurant’s promotion
secretary at F&B office tại Sheraton Nha Trang Hotel & Spa
4/2016 → 10/2016 (5 tháng)
Khánh Hòa, Nha Trang
- Making F&B meeting minute report; - Making voucher for Chinesse charter; - Making owner report; - Making FB monthly report; - Follow & check hygience report all venue; - Follow defectlist form and push HOV fill it; - Send target’s email for all venue; - Submission of documents to heads of department sign; - Follow some job f rom Ass D irector F&B;
FB captain tại Sheraton Nha Trang Hotel & Spa
3/2014 → 4/2016 (2 năm 1 tháng)
Khánh Hòa, Việt Nam
- Assignment of staff s roster (Hostess, bartender, server) - Incharge operation when don’t have restaurant manager; - Check and make sure everything in venue done before open time( buffet counter, set-up, drinks) - Assignment position for staffs run buffet; - Check and add calendar sytem; - Check money, report, set up before finish shift done and correct; - Training standar for new staffs and intern (server, grooming, hygience, menu..) - Telemarketing