Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
| Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
|---|---|---|
| Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
| Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Nhân viên
Thỏa thuận
Tiếng Anh (Khá), Tiếng Pháp (Trung bình)
4 sao
Bếp
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
ESSEC Business School
Hotel Management - Khác
2024 → 2024
- Completed 4/4 online courses certificates. - Currently pursuing advanced studies in hotel management, focusing on industry best practices and operational excellence.
Hướng Nghiệp Á Âu
Bếp trưởng điều hành - Khác
2017 → 2018
Kĩ năng
| Teamwork Spirit | |
| Efficient Communication | |
| Work Management | |
| Creativity | |
| Ability to Learn Quickly |
Kinh nghiệm làm việc
Demi Chef de partie tại IBIS Saigon Airport Hotel
4/2022 → 10/2024 (2 năm 5 tháng)
Hồ Chí Minh
- Assisted the Head Chef and Chef de Partie in daily kitchen operations across multiple venues. - Maintained kitchen tools and equipment to ensure they meet health and safety standards. - Managed a la carte orders, lunch services, and rooftop buffet preparations. - Coached and trained new employees, fostering a strong team environment. - Promoted hygiene practices and disseminated knowledge about HACCP standards within the kitchen. - Conducted monthly ordering and inventory management in collaboration with the cost controller.
Commis 1 tại Six Senses Côn Đảo Resort
1/2022 → 4/2022 (3 tháng)
Côn Đảo, Bà Rịa-Vũng Tàu
- Prepared and set up the breakfast buffet line to enhance guest experience. - Received and processed market goods, including butchery. - Developed seasonal a la carte menu items in collaboration with the kitchen teams.
Cook Helper tại NORFOLK GROUP
10/2019 → 1/2022 (2 năm 3 tháng)
TP. Hồ Chí Minh, Việt Nam
- Followed and prepared recipes from the Sous Chef to ensure consistency and quality. - Conducted daily checks of inventory and placed orders for neccessary supplies. - Maintained kitchen equipment and tools to ensure optimal functionality and safety
Commis 1 tại L'usine Đồng Khởi
4/2019 → 10/2019 (5 tháng)
Ho Chi Minh City, Vietnam
- Received market goods from the main kitchen and set up stations for the a la carte menu. - Classified and organized various types of bread for service. Ensured kitchen hygiene and ordered supplies for subsequent days.
Pizza Maker tại Tonda Pizza Vietnam
9/2018 → 4/2019 (7 tháng)
Ho Chi Minh, Ho Chi Minh City, Vietnam
- Prepared pizza dough according to menu specifications. - Conducted oven checks and set temperatures for optimal baking. - Managed intentory of ingredients and supplies for timely restocking.
Cook Helper tại Nhà hàng The Coach House
3/2018 → 9/2018 (6 tháng)
Ho Chi Minh, Ho Chi Minh City, Vietnam
- Learned and followed all store policies and procedures, resulting in fewer mistakes and improved customer service - Greeted customers in a friendly and professional manner - Assisted customers with locating items and providing product information













Zalo