Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 1 đến 3 năm
Giám sát
8 - 12 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Giỏi)
100 - 499
Ẩm thực
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
HUFLIT
Quản trị Khách sạn - Đại học
2014 → 2019
Kĩ năng
Bartender, barista skill | |
Leader shift skill | |
Communicating by english skill | |
Computer skill | |
Team work, organizing time skill | |
Customer service skill | |
Quick learn, working under presser |
Kinh nghiệm làm việc
Waiter/barista/bartender tại Golden Central Hotel Sai Gon
7/2017 → 6/2018 (11 tháng)
Hồ Chí Minh, Việt Nam
Serve, set up breakfast buffet, a la carte , lunch and dinner. Making cocktail and italian coffee follow the order. 2 months working as a trainee receptionist.
F&B shift leader/ bar leader tại Paragon Saigon Hotel
8/2018 → 4/2019 (8 tháng)
Ho Chi Minh City, Hồ Chí Minh, Việt Nam
Be in charge of all outlets of F&B Department for 01 month. Making weekly roster; checking and make sure the job asignment of staff acording to the position. Checking and operating BEO. Checking and make sure full fill inventory of restaurant, bar and lounge; controlling breakage. Mixologist and create new drink in the beverage list. Supervising the job in the working shift to make sure everything done. Training basic batender and barista skills/knowledge for staffs. Dealing with customer complaint. Other tasks assigned by FBM/GM.