Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Angelo Torre

Angelo Torre

Hồ sơ 5 sao 293 Lượt xem hồ sơ

Nam, 06/07/1969, 54 tuổi

Piazza Umberto 1° N.1

Cập nhật: 18/03/2019

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Trên 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
Toàn Quốc
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi), Tây Ban Nha (Giỏi), Ý (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
25 - 99

Giới thiệu bản thân

With more than 20 years of experience in hospitality industry across Europe, Caribbean and Asia., taking positions of responsibility in the restaurants, bars, banquetting and catering. During this period I attended courses and internships for Food & Beverage Management, Enology, Wellness Cuisine, Customer Service, I enriched and solidified my professional background, I’m a positive and passionated person; possess great communication and motivational skills. One of my other strong points is that I have a great drive for achieving 5 star service and the high standards. I also gained experience during the pre opening, start up operations, I build up and bring my team up to a high standard.

Trình độ học vấn chuyên môn

Istituto St. Stefano

Scientific high school - Trung học

2012 → 2017

During this time I worked for the pre opening, opening and start up of different proprieties, operating plan rebranding

Kĩ năng

Pha chế

Kinh nghiệm làm việc

Food & Beverage Manager tại Gruppo UNA

4/2019 → Hiện tại

Lido di Camaiore, LU, Italia

Programming the F&B services standards; the realization of internal seminars to improve the performance of the staff. Collaboration with the purchasing department for the selection and assortment of products needed. Evaluation of relationships with suppliers regarding quality and fairness, verifying continuity and availability in commercial relations. Control and reintegration of equipment of the departments concerned. The programming on the criteria to be adopted for the creation of menus (menu planning) in close collaboration with the Executive Chef and with the Restaurant Manager. Follow the trend of costs and revenues of each food & beverage department with meticulous punctuality. Carefully prepare the "forecast" of the department to allow the correct processing of the company budget (Business plan). Responsible for the Prevention and Protection (RSPP) for 2 hotels (Versilia Lido and UNAWAY Hotel Forte Dei Marmi) HACCP Team leader

Mong muốn về công việc

Working for a company that has a good reputation, that one can be proud of working for.

Giải thưởng

Manager of the Month

2/2014

I worked at Sandals Halcyon Beach Luxury Resort, for my passion, the enthusiasm that I spread among the staff giving an excellent service, attention to details and quality driven to quite innovative and creative deliver as well excellent Trainer.

Thông tin tham khảo

Raffaele Solferino - General Manager

Park Hotel Group, Grand Park Kodhipparu

rsolferino@hotmail.com - 390789977111

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile