Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 3 đến 5 năm
Giám sát
8 - 12 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Ẩm thực
Khách sạn/ Khu căn hộ
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Viet My Vocational training college
Hotel Management - Cao đẳng
2009 → 2012
Kĩ năng
Teamwork | |
Giao tiếp | |
Kỹ năng nghiệp vụ. |
Kinh nghiệm làm việc
Waitress tại Aulac Do Brazil Steak Restaurant
3/2013 → 2/2017 (3 năm 11 tháng)
Hồ Chí Minh, Việt Nam
Waitress tại Saigon Saigon Rooftop Bar, Caravelle Saigon Hotel
2/2017 → 2/2019 (2 năm )
Hồ Chí Minh, Việt Nam
✓ To welcome guests, present menu and offer menu recommendations. ✓ To up-sell additional products when appropriate. ✓ To take accurate food and drinks orders, using POS system, order slips or by memorization. ✓ To serve food and drink orders, set up tables and maintain a tidy seating area. ✓ To provide excellent customer service to guests.
Waitress cum Cashier tại Café des Beaux-Arts, Hôtel des Arts Saigon
5/2019 → 4/2020 (11 tháng)
Hồ Chí Minh, Việt Nam
✓ To take, make and serve drink orders. ✓ To deliver checks, collect payments and prepare daily VAT report. ✓ To manage and order fruits inventory. ✓ To ensure smooth communication of order details to the kitchen and other departments.
F&B Supervisor tại No.18 Lounge, Lavis 18 Residence.
1/2021 → 3/2023 (2 năm 1 tháng)
Hồ Chí Minh, Việt Nam
✓ To oversee F&B operation to deliver consistent level of services. ✓ To train new hires and manage team schedules. ✓ To monitor inventory and ensure that all supplies are adequately stocked. ✓ To maintain good working relationships with internal team and suppliers. ✓ To manage administrative duties including billings, periodic reports to Finance department and senior management. ✓ To handle service issues and customer complaints. ✓ To participate in daily operations such as beverage making and serving guests.