Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Nhân viên
8 - 12 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Trung bình)
1.000 - 4.999
Bếp
Khách sạn/ Khu căn hộ
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
VUNG TAU TOURISM VOCATIONAL COLLEGE
Bếp - Trung cấp
2008 → 2010
Kĩ năng
sử dụng dao cắt thái cơ bản | |
Cán bột | |
cầm chảo ra món giơn giản | |
sử dụng dao cắt thái cơ bản | |
cầm chảo ra món giơn giản | |
Profiency in MS offices | |
Cán bột |
Kinh nghiệm làm việc
Commiss 1 finedining tại CADINAL CAFE (timesquare)
8/2022 → 3/2023 (6 tháng)
Hcm
Be a commiss 1 in finedining Looking for a new color
CUISINER(cook) tại TAPS BEER CLUB
5/2015 → 9/2016 (1 năm 4 tháng)
Ho Chi Minh City, Hồ Chí Minh, Việt Nam
- Maintain food hygiene and quality always as the standard - Cleans and keeps the kitchen clean, hygienic and tidy at all times - Prepares, cooks and presents food quickly and efficiently at standard - Set up and stocking stations with all necessary supplies - standby food for service (ex. chopping vegetables, butchering meat, or preparing sauces) - Cook menu items in cooperation with the rest of the kitchen staff. - Answer, report and follow executive or sous chef’s instructions - Clean up station and take care of leftover food, opening and closing the kitchen properly - Stock inventory appropriately - Ensure that food comes out simultaneously - Comply with nutrition and sanitation regulations and safety standards
DEMI CHEF DE PARTIE tại BAY HOTEL
5/2017 → 4/2019 (1 năm 11 tháng)
Ho Chi Minh City, Hồ Chí Minh, Việt Nam
- Coordinate and manager the kitchen on rooftop . - Help the Chef to manage the kitchen's work to be smooth and in accordance with regulations. Directly run all activities of the Kitchen when the Chef is absent. - Plan and direct food preparation and culinary activities - Control good food quality and sanitation as well as attractive presentation - Estimate food requirements and ingredients purchase - training for the staffs - Ensure proper hygiene and sanitation of the kitchen and relevant equipment - Arrange for equipment purchases and repairs - Rectify arising problems or customer complaints if any - Collaborate with Chefs to make menus and new recipes. - Conduct staff training as assigned by the Chef. - Directly check the Kitchen's physical assets to report back to the Chef.