Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Vinh Ngoc

Vinh Ngoc

Hồ sơ 5 sao bạc 360 Lượt xem hồ sơ

Nam, 05/10/1989, 35 tuổi

394 cmt8 p13 q10 hcm

Cập nhật: 18/03/2023

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Nhân viên
Mức lương mong muốn
8 - 12 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Trung bình)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
1.000 - 4.999
Công việc mong muốn
Bếp

Giới thiệu bản thân

Tôi sinh ra và lớn lên tại vũng tàu . đã học tại trường du lịch vũng tàu , trung cấp 2 năm 2008-2010 . đã từng làm khách sạn * tại hcm . việc là gần đây nhất là khách san RIVERIESAIGON 6* với chức vụ commiss 1 .

Trình độ học vấn chuyên môn

VUNG TAU TOURISM VOCATIONAL COLLEGE

Bếp - Trung cấp

2008 → 2010

Kĩ năng

sử dụng dao cắt thái cơ bản
Cán bột
cầm chảo ra món giơn giản
sử dụng dao cắt thái cơ bản
cầm chảo ra món giơn giản
Profiency in MS offices
Cán bột

Kinh nghiệm làm việc

Commiss 1 finedining tại CADINAL CAFE (timesquare)

8/2022 → 3/2023 (6 tháng)

Hcm

Be a commiss 1 in finedining Looking for a new color

CUISINER(cook) tại TAPS BEER CLUB

5/2015 → 9/2016 (1 năm 4 tháng)

Ho Chi Minh City, Hồ Chí Minh, Việt Nam

- Maintain food hygiene and quality always as the standard - Cleans and keeps the kitchen clean, hygienic and tidy at all times - Prepares, cooks and presents food quickly and efficiently at standard - Set up and stocking stations with all necessary supplies - standby food for service (ex. chopping vegetables, butchering meat, or preparing sauces) - Cook menu items in cooperation with the rest of the kitchen staff. - Answer, report and follow executive or sous chef’s instructions - Clean up station and take care of leftover food, opening and closing the kitchen properly - Stock inventory appropriately - Ensure that food comes out simultaneously - Comply with nutrition and sanitation regulations and safety standards

DEMI CHEF DE PARTIE tại BAY HOTEL

5/2017 → 4/2019 (1 năm 11 tháng)

Ho Chi Minh City, Hồ Chí Minh, Việt Nam

- Coordinate and manager the kitchen on rooftop . - Help the Chef to manage the kitchen's work to be smooth and in accordance with regulations. Directly run all activities of the Kitchen when the Chef is absent. - Plan and direct food preparation and culinary activities - Control good food quality and sanitation as well as attractive presentation - Estimate food requirements and ingredients purchase - training for the staffs - Ensure proper hygiene and sanitation of the kitchen and relevant equipment - Arrange for equipment purchases and repairs - Rectify arising problems or customer complaints if any - Collaborate with Chefs to make menus and new recipes. - Conduct staff training as assigned by the Chef. - Directly check the Kitchen's physical assets to report back to the Chef.

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo