Sous Chef/ Bếp phó (Hongkong)

The Imperial Hotel & Residences

Quy mô : 500 - 999

Ms. Dung 0981026393 HR Officer
159-163 Thùy Vân, phường Thắng Tam, Tp. Vũng Tàu, Bà Rịa - Vũng Tàu, Việt Nam

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

• Participate in the planning and costing of menus

• Develop and write standard recipes 
• Develop new dishes and products 
• Ensure that outstanding culinary technical skills are maintained 
• Assist with organizing special events and special food promotions 
• Maintain comprehensive product knowledge including ingredients, equipment, suppliers, markets, and current trends and make recommendations for appropriate adjustments to kitchen operations accordingly 
• Maintain a hygienic kitchen 
• Clean the kitchen and equipment 
• Maintain personal hygiene 
• Supervise and Training of assigned employees 
• Works with Executive Chef in manpower planning and management needs 
• Works with Executive Chef in the preparation and management of the Department’s budget 
• Perform any other duties which may be assigned by the management from time to time.

Quyền lợi được hưởng

Bonus, health care, anual leave...

Yêu cầu công việc

• Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company. 

• Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency. 
• Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities. 

Qualifications 
 • Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field. 

Experience 
• 3 years experience as a chef including at least 1 year in supervisory capacity or an equivalent combination of education and experience.
• Strength skill: Hong Kong tasting

Yêu cầu hồ sơ

Có thể nộp hồ sơ trực tiếp tại cổng sau khách sạn ( ghi rõ vị trí cần ứng tuyển) hoặc nộp trực tuyến qua trang web hoteljob


Sous Chef/ Bếp phó (Hongkong)

Lưu ý: bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính Xem hồ sơ tải lên

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

Chức danh Ngày kết thúc Mức lương
Giám sát tạp vụ bếp / Stewarding Supervisor 20/12/2020 Thỏa thuận
Chef de Parties - Tổ Trưởng Bếp 30/12/2020 8 - 12 triệu
Demi Chef De Partie - Tổ phó bếp 30/12/2020 Thỏa thuận
Canteen Chef de Partie (Trưởng ca bếp cănteen) 20/11/2020 Thỏa thuận
Chef De Cuisine 27/06/2020 Thỏa thuận
Pastry CDP 27/06/2020 Thỏa thuận
Steward Supervisor/ Giám sát tạp vụ bếp 31/07/2020 Thỏa thuận
Chef de Cuisine 30/06/2020 20 - 30 triệu
Chef de partie 30/04/2020 Thỏa thuận

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá

THÔNG TIN LIÊN HỆ

The Imperial Hotel & Residences

Địa chỉ: 159-163 Thùy Vân, phường Thắng Tam, Tp. Vũng Tàu, Bà Rịa - Vũng Tàu, Việt Nam

Điện thoại: 0254 354 1900