Thư ký Giám đốc Bộ phận Ẩm thực Nhà hàng (F&B Secretary)

Furama Resort Đà Nẵng

Quy mô :

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

  • Prepare correspondence, reports and materials for DOFB. 
  • Prepare and mail checks
  • Arranging meeting, taking minutes and keeping notes.
  • Liaising with members of staff in other departments or external contacts.
  • Maintain and control F&B Service Staff Duty Roster weekly, Compensation Leave Report per month to Human Resource.
  • Answer telephone and give information to caller (such as Cooking Class Program, Promotion Packages), take messages or transfer calls to appropriate individuals, confirm reservation or booking from the guests.
  • Perform general clerical duties to include but not limited to: photocopying, faxing, mailing and printing
  • Organizing and storing paperwork, documents and computer-based information
  • Co-ordinate project based work such as promotion packages, handle the guest’s inquires and direct them to the appropriate person according to their needs.
  • Make monthly Report to General Manager
  • Control the reservation and follow up of the contracts.
  • Other duties as assigned.

Quyền lợi được hưởng

- Theo Luật Lao động và Chế độ, chính sách của Furama Resort Đà Nẵng

Yêu cầu công việc

- Nữ, ngoại hình ưa nhìn  

- Tốt nghiệp ĐH chuyên ngành Tiếng Anh hoặc các ngành Quản trị Nhân sự, Du Lịch, Kinh tế, Thương mại....  
- Sử dụng Tiếng Anh thành thạo (yêu cầu tốt cả 4 kỹ năng: nghe, nói đọc, viết) 
- Thành thạo vi tính văn phòng. 
- Có khả năng tổ chức, sắp xếp công việc tốt. 
- Ưu tiên các ứng viên có kinh nghiệm làm các vị trí thư ký.

Yêu cầu hồ sơ

- CV - Các bằng cấp liên quan

Thư ký Giám đốc Bộ phận Ẩm thực Nhà hàng (F&B Secretary)

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá