Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
5056 1

Sous Chef

  • Hạn nộp: 29/06/2017
  • Mức lương: 8 - 12 triệu

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận 3 - TP HCM
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Ẩm thực Bếp
Cập nhật
05/05/2018 08:42

Mô tả công việc

- Check ingredients and food inventory at the end of all shifts - Confirm on ruined food claim - Ensure the quality of purchased food. - Be responsible for hygiene and food safety in kitchen. - Directly cook and train the process of cooking. - Deal with all customers’ inquiries and complaints concerning about the quality of food. - Fully responsible for all food orders. - Assign staff on work shift - Update customer’s demands; check, help and motivate staff to fulfill assigned tasks. - Contribute new ideas to Executive Chef in creating new dishes as well as way to cook fastest and most effectively. - Understand machine and technical problems such as: tables, microwaves, bread ovens, freezers, refrigerators, blenders, cutters, knives, chopping boards, scissors…Ensure the cleanliness at working area and minimize loss and waste. - Orient new comers in order to help them quickly adapt into kitchen team. Give detailed instruction to new comers. Join practical training courses and active briefing to upgrade specialist knowledge and offer positive suggestions. - Offer suggestions to Head Chef in order to protect restaurant properties and avoid loss.

Quyền lợi được hưởng

- Chế độ BH đầy đủ theo luật lao động hiện hành - Nghỉ phép, chế độ lễ Tết theo Luật lao động - Lương, phí phục vụ, bao cơm, tiệc nhân viên hàng tháng, mừng sinh nhật nhân viên, thưởng nhân viên xuất sắc hàng tháng, thưởng Tết... và được thường xuyên đào tạo tiếng Anh để thực hiện tốt công việc

Yêu cầu công việc

- Male, in age group of 25-45 - Good knowledge of food and beverage, both Western and Asian food. - Professional cooking skill - At least 2 years experience in same position at restaurant/hotel kitchen. - Food hygiene cert. - Active, self-motivation, teamwork.

Yêu cầu hồ sơ

01 updated CV via email: Tin đã hết hạn

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu