Asian Chef de parties/ Tổ trưởng Bếp Á

Belle Maison Parosand Danang Hotel

Quy mô :

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

1.    Reports in time to the Sous Chef according to schedule.

2.    To have good   hygiene appearance and to inform his staff for grooming

3.    Control all equipment wish may use with safety work  

4.    Ensure all production in time and preparation

Cuts, washes, cooks, roasts, fries, braises, dishes out any food items as directed by the Sous Chef in an efficient manner.

6.    Works according to standard recipes to obtain and maintain highest possible quality.

7.    Checks fridges and products to avoid spoilage.

8.    Delegates work to the subordinates and corrects any mistake immediately.

9.    To control and maintain all safety and saving procedure

Has knowledge of all menu items in regard to ingredients, cooking techniques and presentation.

11.  Performs other duties assigned by his supervisor

12.  Control preparation and production for any daily and future event

13.  To prevent for all saving in gaze, electricity……  

14.  To prevent for all food cross contamination to avoid food poisoning

 


Quyền lợi được hưởng

  • Attractive benefits and salary
  • 6 days off per week
  • Receive full salary during probation period
  • Receive high service charge
  • Participate many meaningful activities

Yêu cầu công việc

1. Certificate in related field.

Có chứng nhận ở lĩnh vực liên quan

2. Minimum 2 years in similar position in International hotels.

Ít nhất kinh nghiệm 02 năm ở vị trí tương tự trong môi trường khách sạn quốc tế              

3. Detailed knowledge of working practices of Kitchen.

Kiến thức chi tiết về làm việc trong bếp

4. Good health, mature and pleasant personality and neat appearance.

Sức khỏe tốt, đứng đắn, tố chất tốt và ngoại hình dễ nhìn

5. Able to cope with pressure.

Có khả năng làm việc dưới áp lực

6. Fair English language skills.

Kỹ năn Tiếng anh khá

Yêu cầu hồ sơ

 - Apply via email: Gửi email 

Belle Maison Parosand Da Nang Hotel managed by H&K Hospitality at 216 Vo Nguyen Giap, Da Nang City
Telephone: 02363 928 688 (ext.2106)

Asian Chef de parties/ Tổ trưởng Bếp Á

Chức danh Ngày kết thúc Mức lương
Chef de partie Asian/ Vietnamese cuisine 01/11/2020 Thỏa thuận
Demi Chef Western 31/10/2020 Thỏa thuận
Chef de Partie Cold 31/10/2020 Thỏa thuận
Demi Chef De Partie 30/09/2020 Thỏa thuận
Chef De Partie - Pastry 30/09/2020 Thỏa thuận
Nhân Viên Bếp Chính 31/07/2020 Thỏa thuận
Giám sát Bộ phận Bếp nhà hàng thịt nướng BBQ Hanatei (Japanese Kitchen Supervisor) - GRANDVRIO CITY DANANG 30/06/2020 Thỏa thuận
Tuyển gấp- Bếp chính- Hadana Boutique Da Nang hotel 30/06/2020 Thỏa thuận
Bếp phó điều hành/ Sous chef 30/06/2020 Thỏa thuận
PASTRY BAKERY/ BẾP TRƯỞNG BẾP BÁNH 30/06/2020 Thỏa thuận
Bếp phó - Gấp 28/05/2020 Thỏa thuận

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá