Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
18073 1

Bếp trưởng, bếp phó

  • Hạn nộp: 31/07/2018
  • Mức lương: 12 - 20 triệu

Thông tin cơ bản

Số lượng
2
Nơi làm việc
Quận Ba Đình - Hà Nội
Giờ làm việc
Làm theo ca
Loại hình
Du thuyền
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
15/06/2018 15:40

Mô tả công việc

Direct the preparation, seasoning, and cooking of salads, soups, fish, meats, vegetables, desserts, or other foods. Plan and price menu items, orders supplies, and keep records and accounts. Supervises and participate in cooking and baking and the preparation of foods. Writes weekly schedules according to business and projected goals for labor dollars or percentages. Uses labor dollars and menu costing programs to price labor and food cost percentages. Must participate in checking of all purchased supplies for quality and account for each delivered item.

1.     Check ingredients, food exists to determine the amount of goods and materials needed Order.

2.     Check the quality of raw and cooked food products to ensure that standards are met.

3.     Check the quantity and quality of received products.

4.     Direct notice of suspension served dishes or specials of the day, ensuring the staff in the department and employee-related parts are well informed.

5.     Prepare and coordinate with other stoves provide timely, accurate cuisine of votes required (order) of the customer.

6.     Consulting directly to customers in the food if the client has requested.

7.     Receiving the Order of clients, assigned staff performance parts. Ask other kitchen support when needed.

8.     Supervise and coordinate activities of cooks and workers engaged in food preparation.

9.     Check, process monitoring staff and food processing.

10.  Check the quantity and quality of food, ensure food is prepared and processed in accordance with the standards of quantity, quality quantification of the Company, in accordance with the requirements of hygiene food.

11.  Regularly check the satisfaction of the Order properly and fully, to ensure quality.

12.  Check last kitchen systems, lights, fans, ventilation and machinery, other equipment before the holiday. Make sure the refrigerator and freezer to perform well and in accordance with standard temperature.

13.  Directly addressing customers' questions, fix the errors of staff

14.  Plan, direct, and supervise the food preparation and cooking activities of multiple kitchens or restaurants in an establishment such as a restaurant chain, hospital, or hotel.

15.  Analyze recipes to assign prices to menu items, based on food, labor, and overhead costs.

16.  Prepare and cook foods of all types, either on a regular basis or for special requests or functions.

17.  Determine how food should be presented, and create decorative food displays.

18.  Instruct cooks and other workers in the preparation, cooking, garnishing, and presentation of food.

19.  Monitor sanitation practices to ensure that employees follow standards and regulations.

20.  Arrange for equipment purchases and repairs.

21.  Inspect supplies, equipment, and work areas to ensure conformance to established standards.

22.  Demonstrate new cooking techniques and equipment to staff.

23.  Meet with customers to discuss menus for special occasions such as weddings, parties, and banquets.

Other tasks as per requested by the managers

Quyền lợi được hưởng

Will be discussed during the interview

Yêu cầu công việc

Primary cooking or processing of food;
• Understanding and typical dishes of each region
• Have knowledge of food preservation
• Having knowledge of the operation and preservation of the cooking equipment
• Experience: At least 01 years’ experience in similar position
• Good management and training skills

Yêu cầu hồ sơ

Full CV

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 100 - 499
  • Villa T7, Tuan Chau Marina, Tuan Chau, Halong, Vietnam
  • 1. Về tập đoàn Thiên Minh: Mục tiêu chiến lược của Thiên Minh là trở thành Công ty hàng đầu trong lĩnh vực du lịch, và dịch vụ khách sạn tại Việt Nam cũng như khu vực Đông Nam Á. Nhờ sở hữu một hệ thống quản lý tốt, sáng tạo, minh bạch, nguồn tài chính dồi dào, và sự chia sẻ kinh nghiệm điều hành giữa các công ty thành viên, Công ty Thiên Minh tin tưởng vào tầm nhìn phát triển của mình. Với nguồn vốn và nguồn lực đang trên đà tăng trưởng mạnh mẽ, Thiên Minh sẽ đầu tư nhằm nâng cao tính hiệu quả của hệ thống công ty thành viên, mở rộng hoạt động kinh doanh, đồng thời đầu tư hướng tới khai thác những thị trường du lịch mới. Hiện tại Thiên Minh Group sở hữu nhiều Thương hiệu kinh doanh trong lĩnh vực Khách sạn và Du lịch như chuỗi khách sạn Victoria, Khách sạn Festival Hue, Mai Chau Lodge, Xieng Thong Place, Buffalo Tours, Asia Outdoor, Intrepid, ivivu.com… Con người là trọng tâm trong chiến lược phát triển của Thiên Minh. Một tập thể gồm những cá nhân xuất sắc là nguồn lực chính phía sau sự phát triển của Công ty Thiên Minh. Là một doanh nghiệp trẻ, với chuyên môn nghề nghiệp cao, chúng tôi luôn thu hút các cá nhân có trình độ học vấn và chuyên môn từ nhiều lĩnh vực khác nhau. Dù bạn mới chỉ bắt đầu sự nghiệp của mình, là nhà quản lý cấp trung hay quản trị cấp cao, nếu bạn muốn làm việc trong một môi trường đa văn hóa, và có cơ hội thăng tiến nhanh, Thiên Minh là sự lựa chọn đúng đắn cho bạn. Du thuyền Bảo Ngọc một công ty trực thuộc tập đoàn Thiên Minh hiện đang tìm kiếm các ứng viên cho vị trí Phụ trách Kinh doanh khu vực. 2. Về Du thuyền Bảo Ngọc (Emeraude): anh chị xem chi tiết tại http://www.emeraude-cruises.com/vi/lich-su/

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu