Executive Sous Chef (work for CAO hotel -Vũng Tàu)

Oceanami Villas & Beach Club

Quy mô : 500 - 999

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

- Operate daily work of food processing department/ Support Executive Chef/ Represent Executive Chef when he is not present. Under the direction of the Executive Chef, assists in the direction of all aspects of the Food Production, hygiene and Stewarding operations.

- The details will be updated during the interview (Chi tiết sẽ được trao đổi trực tiếp khi phỏng vấn).

Quyền lợi được hưởng

- A attractive salary and benefit package will offer to successful candidates - All benefit according to Labor Law

Yêu cầu công việc

At least 2 years of experiences at the same position.
At least 1 year of experiences in hotel industry.
English skill.


Yêu cầu hồ sơ

Resumes in English
Email to  Gửi email 

Executive Sous Chef (work for CAO hotel -Vũng Tàu)

Chức danh Ngày kết thúc Mức lương
Quản lý Cà Phê - Điểm Tâm 15/12/2020 Thỏa thuận
Executive Sous Chef (work for CAO hotel -Vũng Tàu) 15/11/2020 Thỏa thuận
Outlets Manager 27/06/2020 Thỏa thuận
Quản lý khu vực nhà hàng/ Outlet Manager 31/10/2020 12 - 20 triệu

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá