Trưởng bếp bánh/ Pastry Chef
- Hạn nộp: 20/05/2024
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Thành Phố Vũng Tàu - Bà Rịa - Vũng Tàu
Làm theo ca
Bếp
24/04/2024 14:41
Mô tả công việc
• Check all parts of the kitchen, including pot and dishwash areas for cleanliness, order and correct storage and stock rotation.
• Control adequate mise en place preparation for next day, sauce, stock, fish etc. Check and control daily mise en place according to Sous Chef.
• Assist in making food requisitions and control dry stores and beverage requirements on a daily basis
• Responsible for basic on the job training & development with Commis, Demis and cooks
• Be multi skilled with thorough knowledge of all hotel food outlets and menus.
• Taste and examine food prepared and make necessary adjustments and replenish food when necessary.
• Be responsible for minimising food wastage.
• Anticipate guest’s needs through observation and offer prompt, efficient service either personally or through effective communication with other associates.
• Follow food safety program and ensure all associate have working knowledge of the program.
• Maintain the working area in a clean and sanitary condition at all times
• Ensure that the Pullman Vung Tau standards are met and exceeded in every dish served
• Assist in the overseeing of the daily production and service of food items.
• Assist in developing new and creative ideas.
• Check and maintain quality of production at all stages of production in your area
• Ensure your subordinates are supervised in the use of standard recipes and portion / cost controls
• Interact in a courteous manner to both associates and guests
• Work with established effective and efficient rosters and ensure the control staffing levels
• Assist the Head Chef in performing administrative functions including, but not limited to coordinating menu tastings for clients, menu requests, preparing accident reports
• Liaise and work closely with the Stewarding department to ensure a safe and hygienic work environment and equipment
• Ensure Occupational Health & Safety guidelines are adhered to with the association of Duty of Care.
• Comply with all Corporate and Hotel Standards and Procedures.
• Uphold the Accor Cares culture by demonstrating the Star Service Standards at all times to guests and fellow associates
• Personally ensure compliance with all relevant Workplace Health & Safety and Occupational Health & Safety legislation and Accor Policies
• Undertake other duties as requested by Department Head and Hotel Management and ensure Occupational Health & Safety guidelines are adhered to with the association of duty of care.
Quyền lợi được hưởng
Develop your talent through learning programs by Academy Accor.
Opportunity to grow within your property and across the world!
Ability to contribute to local community and make a difference through our Corporate Social Responsibility activities.
Yêu cầu công việc
High school or equivalent education required. Minimum of three years of culinary schooling preferred.
Extensive experience in a pastry baker skill production kitchen within a similar large, busy 5 star hotel environment.
Supervisory experience and leadership skills required.
Execute personal effectiveness.
Drive competitive advantage.
Foster team focus.
Maintain high performance culture.
Promote people development.
Support change and innovation.
Yêu cầu hồ sơ
Hồ sơ gửi về: Khách sạn Pullman Vung Tau-15 Thi Sách ,P. Thắng Tam, TP Vũng Tàu.
Telephone : 0254.3551.777 Ext : 5605 or hotline : 0901 609 604 (Ms.Duyen)
Note : Please contact T&C for job application form.
Nộp hồ sơ ứng tuyển
Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô:
- 15 Đường Thi Sách, phường Thắng Tam, Thành phố Vũng Tầu, Bà Rịa - Vũng Tàu, Việt Nam
- https://PULLMANHOTELS.COM – ACCORHOTELS.COM
Khách sạn Pullman Vũng Tàu có 356 phòng với thiết kế đương đại mang hơi thở của nhịp sống thành phố biển sáng tạo và sống động, trong khi vẫn mang đến cho du khách trải nghiệm “bleisure” – sự cân bằng hoàn hảo giữa công việc và nghỉ ngơi. Hệ thống Trung tâm hội nghị, hội thảo với diện tích hơn 2321 mét vuông, gồm 2 phòng đại tiệc cùng 4 phòng họp với trang thiết bị mới nhất, có sức chứa đến 1200 khách. Du khách cũng có thể gặp gỡ, giải trí hay thư giãn khi thưởng thức các nét ẩm thực riêng biệt và hấp dẫn tại Nhà hàng Riviera với thực đơn tự chọn đẳng cấp quốc tế, Corniche Ultra Lounge với các món ăn nhẹ Tapas hay trải nghiệm các thức uống thú vị tại các Quầy Bar Lobby hay Quầy Bar tại Khu vực Bể bơi. Phòng tập Fit Lounge mở cửa 24/7 và hồ bơi ngoài trời tràn ngập ánh sáng cùng nhiều tiện nghi mang các nét riêng biệt của Pullman như Welcomer, đệm gường Signature Pullman, Connectivity Lounge , tiêu chí Co-Meeting chắc chắn sẽ làm hài lòng các du khách.
Thông tin liên hệ
- Phòng Nhân Sự