Fine Dining Restaurant Manager - French Cuisine / Quản Lý Nhà Hàng Fine Dining - French Cuisine

Sofitel Saigon Plaza

Quy mô :

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

  • To take responsibility in managing and operating of the assigned restaurant
  • To ensure all LQA and the Hotel standard is implemented
  • Being fully in charge of the outlet’ employee to perform well, meet guest’ expectation, achieve the assigned target.
  • Plan for outlet budget and review forecast on revenue and expenditure on monthly basic.

Quyền lợi được hưởng

  • 13th month salary - Public holidays cash benefits (New Year, Lunar New Year, Liberation Day, International Labour Day, National Day, King Hung’s Death Anniversary)
  • Service charge per month
  • Annual leave: 14 days per year (+ 10 public holidays mentioned above)
  • Social insurance (8%), Health insurance (1.5%), Unemployment insurance (1%) paid by the employee/ gross Salary
  • 24/24 Personal Accident Insurance
  • Parking fee
  • 2 duty meals at Staff Canteen
  • Uniform covered by the Hotel
  • Carte Bienvenue

Yêu cầu công việc

  • Fluent English, good communication
  • At least 2 - 3 years experience at the same position
  • Guest center-mind.
  • Good problem solving and interpersonal skill; enthusiastic, careful and team spirit

Yêu cầu hồ sơ

  • Email: Gửi email
  • Tel: 0908 165 895 (Thành)

Fine Dining Restaurant Manager - French Cuisine / Quản Lý Nhà Hàng Fine Dining - French Cuisine

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá