Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
21424 1

Demi Chef/Tổ phó Tổ bếp

  • Hạn nộp: 22/04/2021
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
15
Nơi làm việc
Huyện Phú Quốc - Kiên Giang
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Bếp
Vị trí
N/A
Cập nhật
22/04/2021 11:59

Mô tả công việc

Check all parts of the kitchen, including pot and dishwash areas for cleanliness, order and correct storage.

Control adequate mise-en-place preparation for next day, sauce, stock, fish etc.

Check and control daily mise-en-place according to Sous Chef and Chef de Partie

Ensure smooth, prompt and top class service to guests.

Assist in making food requisitions.

Report any pending problems.

Responsible for basic on the job training with Commis and Apprentices.

Be multi skilled with thorough knowledge of all hotel food outlets and menus.

Taste and examine food prepared and make necessary adjustments and replenish food when necessary.

Be responsible for minimising food wastage.

Anticipate guest’s needs through observation and offer prompt, efficient service either personally or through effective communication with other associates.

Attend and comprehend all information discussed at the pre-function service briefing sessions.

Personal appearance is an important requirement. Grooming for food & beverage attendants should be fastidious. The goal is to present a healthy, professional and natural appearance in both uniform and personal appearance.

Be punctual, efficient and above all, courteous. Assume at all times a pleasing and helpful attitude towards each guest. Never speak in a loud voice to other associates.

Serve all food in a friendly and professional manner.

Be pro-actively involved in the hotel’s operation keeping up-to-date with events within the hotel.

Anticipate guest’s needs through observation and offer prompt, efficient service either personally or through effective communication with other associates.

Liaise on a daily basis with the Chef de Partie to ascertain the days priorities

Ensure that work carried out is in the most efficient manner

Minimise wastage in the kitchen at all times

Maintain the working area in a clean and sanitary condition at all times

Assist in training and development of junior staff, where appropriate

Ensure that the Pullman Phu Quoc standards are met and exceeded in every dish served

Fill out requisitions for dry stores and beverage requirements on a daily basis

Deputise for the Chef de Partie in their absence, to ensure a smooth operation of the kitchen at all times

Work in any area of the kitchen where and when directed

Produce an environment of learning and professionalism

Carry out any other related duties when and where directed by the hotel’s management

Be responsive to guests needs and requests

Assist and develop new menus and recipe cards as requested by the Executive and Sous Chefs

Continually be pro active in the pursuit of culinary innovation

Ensure Occupational Health & Safety guidelines are adhered to with the association of Duty of Care.

Comply with all Corporate and Hotel Standards and Procedures.

Uphold the Accor Cares culture by demonstrating the 5 Stars Service Standards at all times to guests and fellow associates

Personally ensure compliance with all relevant Workplace Health & Safety and Occupational Health & Safety legislation and Accor Policies

Undertake other duties as requested by Department Head and Hotel Management and ensure Occupational Health & Safety guidelines are adhered to with the association of duty of care.

Quyền lợi được hưởng

- 05 working days or 40 hrs per week / Làm việc 05 ngày hoặc 40 giờ một tuần.

- Social - Health Insurance per labor law / Bảo Hiểm Xã hội - Bảo hiểm Y Tế

- Pre-Opening Allowance ( when open, Service charge Bonus will apply )

Phụ cấp Tiền khai trương Khách sạn.

- Meal Allowance on duty ( 03 meals per day if stay at staffhouse )

Bữa ăn theo ca ( 03 bữa mỗi ngày nếu ở tại nhà nhân viên )

- Uniform / Đồng phục

- Free Accommodation at nice, modern and comfortable staff house.

Chỗ ở miễn phí tại khu nhà nhân viên đẹp, hiện đại và thoải mái.

- Can enjoy Fitness facilities at staffhouse daily

Có thể sử dụng trang thiết bị phòng tập gym tại Khu nhà nhân viên hàng ngày.

- Telephone allowance ( depend on positions)

- Phụ cấp điện thoại ( tùy vị trí )

- On board Travel expense support / Hỗ trợ chi phí di chuyển khi nhận việc

- Employee of the Month / Quarter / Year Award / Nhân viên xuất sắc Tháng/ Quý/ Năm

- Birthday Celebration / Kỷ niệm sinh nhật

- Year end Bonus, KPI Bonus / Thưởng Cuối năm / Thưởng KPI

- Year End Party / Tiệc Nhân viên cuối năm

- International working environment with many Expatriates

Môi trường làm việc quốc tế với nhiều Quản lý người nước ngoài.

- Free to attend English Courses at the Hotels to improve your communication skill.

Tham dự học các khóa tiếng Anh miễn phí để nâng cao kỹ năng giao tiếp.

- Special discount with Accor property after 06 months of employment

- Chiết khấu đặc biệt với các KS của tập đoàn Accor sau 06 tháng làm việc

- Excellent opportunities for Career Development with Accor Group as it is # 1 in Asia & Vietnam in term of number of managed property.

- Những cơ hội tuyệt vời để phát triển nghề nghiệp với Tập đoàn Accor vì Tập đoàn hiện đứng đầu ở Châu Á và Việt Nam về số lượng Khách sạn Tập đoàn quản lý.

At the moment, Accorhotels group has around 4300 hotels over the world in 100 countries

-Hiện tại Tập đoàn Accor quản lý khoảng 4300 Khách sạn tại 100 quốc gia và lãnh thổ

In Vietnam, Accor has 25 hotels from The North to the South, in 2019 we open 10 more hotels in Vietnam.

Tại Việt Nam, Tập đoàn Accor hiện quản lý 25 Khách sạn và Tập đoàn sẽ khai trương thêm 10 Khách sạn vào năm 2019.

ACCORHOTELS OPEN 1 HOTEL EVERY 33 HOURS WORLDWIDE

ACCORHOTELS CỨ 33 GIỜ SẼ KHAI TRƯƠNG MỘT KHÁCH SẠN TRÊN THẾ GIỚI

Yêu cầu công việc

Graduated from Vocational/College/University preferably in Culinary, Hospitality or related field.

At least 2 years experience in similar position preferably in international 4-5 star hotel/resort.

Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.

Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.

English working & communication

Cook with good background will be considered for interview

Yêu cầu hồ sơ

Contact person / Liên hệ: Ms. Ngọc - Tin đã hết hạn

Please send your resume in English / Vietnamese.

Vui lòng gửi CV bằng tiếng Anh hoặc tiếng Việt.

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • Tổ 6. Xóm Bàn Quy, Ấp Đường Bào, Xã Dương Tơ, Huyện Phú Quốc, Tỉnh Kiên Giang, Việt Nam
  • https://www.facebook.com/pullmanphuquoccareer
  • Pullman Phu Quoc Beach Resort scheduled to open on Quarter 3 - 2020, Pullman Phu Quoc is an up-scale tropical resort located in Phu Quoc island fringed with white-sand beaches and with large tracts still cloaked in dense, tropical jungle. With 332 well-appointed spacious guest rooms and villas, plus an array of leisure activities, an All Day Dining, a Mad Cow Wine & Grill restaurant, bars for entertainment and business, a luxury spa and extensive conference and banqueting facilities, the hotel provides the perfect tropical getaway on Vietnam's stunning coast.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu