Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
23114 1

Quản lý Nhà hàng - Nhà hàng Âu - Quận 1

  • Hạn nộp: 20/07/2019
  • Mức lương: 20 - 30 triệu

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận 1 - TP HCM
Giờ làm việc
Làm theo ca
Loại hình
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Vị trí
N/A
Cập nhật
23/12/2019 11:35

Mô tả công việc

More info: https://www.facebook.com/Octotapas/

Work location: Octo Tapas Restaurant, Level 2, 75 Ho Tung Mau, Ben Nghe Ward, Dist 1, Ho Chi Minh City, Vietnam

Manages daily restaurant operations and assists with menu planning maintains sanitation standards and assists servers and hosts on the floor during peak meal periods.

Strives to continually improve guest and employee satisfaction and maximize the financial performance in areas of responsibility.

DUTIES AND RESPONSIBILITIES:

1. Oversea the dining area, supervises food and beverage service staff in accordance with operating policies.

2. Creates a positive team atmosphere among Team Members.

3. Maintains records of staff periodic manner and operating costs.

4. Provides feedback and coaching to the Team regularly.

5. Understands building capability through Cross training

6. Treats all Team Members fairly, with respect.

7. Sets high standards for appropriate team behaviour on shift.

8. Works with food and beverage staff to ensure proper food presentation and proper food-handling procedures.

9. Handle guest complaints in restaurants with a friendly/calm attitude.

10. Schedules periodic food and beverage service staff meetings to ensure correct interpretation of policies and obtain feedback from staff members.

11. Maintain budget and employee records, prepare payroll, and pay bills, or monitor bookkeeping records.

12. Arrange for maintenance and repair of equipment and other services.

13. Total receipts and balance against sales, deposit receipts, and lock facility at end of day.

14. Ensures new products are executed properly the following roll-out.

15. Priorities tasks effectively to ensure most important tasks are completed on time.

16. Delegates and follow-up effectively.

17. Proficiency in Point of sale (POS) software, inventory software, Restaurant guest satisfactory tracking software etc.

18. Assist in planning regular and special event Menu.

Quyền lợi được hưởng

  • Competitive salaries
  • Opportunities for growth
  • Complimentary visa and working permits

Yêu cầu công việc

  • Education: Degree, High schooling or Diploma in Hotel Management or equivalent.
  • Experience:
  • At least 02 years experience in similar Job role.
  • Fluently in English (Speaking & Writing).
  • Have a good knowledge of wines.

Yêu cầu hồ sơ

Feel free to send us your CV to Tin đã hết hạn or drop by Octo to speak to one of our managers!
Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 100 - 499
  • 208 Nguyễn Trãi, Phạm Ngũ Lão, District 1, Ho Chi Minh City, Vietnam
  • http://hypeasia.com.vn
  • Được thành lập từ 2014, HypeAsia được xây dựng bởi tập thể những chuyên gia hàng đầu trong lĩnh vực dịch vụ giải trí, ẩm thực với nhiều năm kinh nghiệm làm việc tại Việt Nam và quốc tế. Là những người đứng đằng sau thành công của Commas Singapore, Octo Tapas Restobar, The Penthouse Saigon, The Breakfast Club Hanoi và gần đây là GodMother Bake & Brunch, BamBam Bar, Commas Club.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu