Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
22686 1

Pastry Sous Chef / Quản lý bếp bánh

  • Hạn nộp: 31/03/2020
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận 2 - TP HCM
Giờ làm việc
Làm theo ca
Cập nhật
10/03/2020 18:02

Mô tả công việc

Management

- Ensure all the kitchen run smoothly.

- Assisting compliance with the human resource sector, including recruitment, interview, training, and staff development.

- Ensuring the motivation of staff and team development

- Ensure the stock rotation is in good order and balanced

- Responsible to contribute to the planning, execution, and follow-up of the company-marketing calendar.

- Regularly evaluate food quality and develop training procedures as needed.

- Response for staff schedule and working hours

Production& Operation

- Ensure the respect of recipes following “Masterguide” for all the products

- Ensure all pastry products are up to company’s standard

- Ensure the preparation, cooking and finish or raw are followed “Recipe guide FT” to maintain product standard to customer.

- Ensure the finish product appeal same as Standard

- Ensure wastage is in control in the minimum level

- Involve in new recipe development assigned from management.

- Ensure day-to-day operation of the Pastry kitchen is in control and smooth

- Ensure all company’s policy and vision are followed and utilize at all time.

Hygiene and Security

- Ensure that all equipment and machine are in good condition and safe at all time

- Ensure all the staff member know how to use all the machine properly in correct and safe way.

- Ensure the working area is in clean and safe condition in accordance with company’s food safety management system.

- Ensure that food safety control is applied to the team at all process.

Quyền lợi được hưởng

- Participate in social insurance after 2 months of probation.

- Welfare from trade unions, social insurance, awards for holidays, Tet, ...

- Meal allowance, parking allowance.

- One month has 4 days OFF + 1 day AL, an 8 hour work day.

Yêu cầu công việc

- Bachelor degree or relevant diplomat

- High bakery items knowledge, especially western bread and bakery

- Be able to use English language.

- Able to use Microsoft Office (Words, Excel, PowerPoint)

- At least 3 years experience with the same position.

Yêu cầu hồ sơ

Gửi CV Tiếng Anh.
Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 100 - 499
  • 230 Nguyễn Văn Hưởng, P. Thảo Điền, Quận 2 Tp HCM
  • https://www.facebook.com/AHM.Lifestyles/
  • AHM Lifestyles là một công ty F&B với 20 năm kinh nghiệm trong và ngoài nước, với định hướng mang lại những dự án độc đáo từ các thương hiệu F&B Quốc Tế đến thị trường Việt Nam. Chúng tôi, đang tìm kiếm cho mình một đội ngũ trẻ, tài năng và quan trọng hơn hết là có một niềm đam mê thật sự trong lĩnh vực F&B hiện nay. Tại AHM Lifestyles, chúng tôi xem trọng việc mang lại cho bạn những giá trị văn hoá hiện đại, quyền lợi cá nhân được đề cao và một môi trường làm việc năng động. Tại AHM Lifestyles, chúng tôi muốn tạo ra những dự án làm cho cuộc sống trở nên tích cực hơn, tất cả các khách hàng có thể biết được rõ nguồn gốc nguyên liệu chế biến, từ đó đem lại cho bản thân không chỉ là món ăn có lợi cho sức khoẻ mà còn là một trải nghiệm sống sạch – hiện đại.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu