Pastry Sous Chef / Quản lý bếp bánh

Công ty AHM LIFESTYLES

Quy mô : 100 - 499

P. Nhân sự 028 3636 3695 Nhân sự
230 Nguyễn Văn Hưởng, P. Thảo Điền, Quận 2 Tp HCM

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

Management

- Ensure all the kitchen run smoothly.

- Assisting compliance with the human resource sector, including recruitment, interview, training, and staff development.

- Ensuring the motivation of staff and team development

- Ensure the stock rotation is in good order and balanced

- Responsible to contribute to the planning, execution, and follow-up of the company-marketing calendar.

- Regularly evaluate food quality and develop training procedures as needed.

- Response for staff schedule and working hours

Production& Operation

- Ensure the respect of recipes following “Masterguide” for all the products

- Ensure all pastry products are up to company’s standard

- Ensure the preparation, cooking and finish or raw are followed “Recipe guide FT” to maintain product standard to customer.

- Ensure the finish product appeal same as Standard

- Ensure wastage is in control in the minimum level

- Involve in new recipe development assigned from management.

- Ensure day-to-day operation of the Pastry kitchen is in control and smooth

- Ensure all company’s policy and vision are followed and utilize at all time.

Hygiene and Security

- Ensure that all equipment and machine are in good condition and safe at all time

- Ensure all the staff member know how to use all the machine properly in correct and safe way.

- Ensure the working area is in clean and safe condition in accordance with company’s food safety management system.

- Ensure that food safety control is applied to the team at all process.

Quyền lợi được hưởng

- Participate in social insurance after 2 months of probation.

- Welfare from trade unions, social insurance, awards for holidays, Tet, ...

- Meal allowance, parking allowance.

- One month has 4 days OFF + 1 day AL, an 8 hour work day.

Yêu cầu công việc

- Bachelor degree or relevant diplomat

- High bakery items knowledge, especially western bread and bakery

- Be able to use English language.

- Able to use Microsoft Office (Words, Excel, PowerPoint)

- At least 3 years experience with the same position.

Yêu cầu hồ sơ

Gửi CV Tiếng Anh.

Pastry Sous Chef / Quản lý bếp bánh

Lưu ý: bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính Xem hồ sơ tải lên

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

Chức danh Ngày kết thúc Mức lương
Sales Executive 31/03/2020 12 - 20 triệu
Legal Admin 30/09/2020 8 - 12 triệu
MARKETING EXECUTIVE 30/11/2020 Thỏa thuận
Pastry Sous Chef / Quản lý bếp bánh 31/03/2020 Thỏa thuận
Assistant Manager - Service 31/10/2020 Thỏa thuận
Nhân viên bếp nóng (Cook) - Nhà hàng Âu - Quận 2 30/12/2020 5 - 8 triệu
Tổ phó Tổ bếp/ Demi Chef - GREYHOUND CAFE - QUẬN 1 30/11/2020 8 - 12 triệu
Nhân viên Bếp nóng - Nhà hàng Thái Greyhound Cafe - QUẬN 1 31/12/2020 5 - 8 triệu

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá

THÔNG TIN LIÊN HỆ

Công ty AHM LIFESTYLES

Địa chỉ: 230 Nguyễn Văn Hưởng, P. Thảo Điền, Quận 2 Tp HCM

Điện thoại: 028 3636 3695

Website: https://www.facebook.com/AHM.Lifestyles/