Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
11898 1

Cost Controller

  • Hạn nộp: 25/01/2021
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận 1 - TP HCM
Giờ làm việc
Giờ hành chính
Ngành nghề
Tài chính, kế toán
Vị trí
Nhân viên
Cập nhật
25/05/2021 12:42

Mô tả công việc

1. Make spot checks, on procedures of purchasing, receiving, storing, issuing, preparing and portioning each week.

2. Responsible for the accurate preparation of the timely and accurate daily F & B and House Cost analysis Reports.

3. Assist in establishing and checking purchase specifications and periodically reviewing them to ensure they are followed. Assist in the development of a list of items denoting the specifications of major items for the review of the Food & Beverage outlets and month-end F & B inventories.

4. Periodically, review and confirm the procedures for receiving merchandise.

5. Follow up and verify the procedures set up for food, beverage and banquet costing.

6. Responsible to the accurate preparation of the Daily Purchases and Issues Report; calculation and extension of all invoices; F & B Requisitions; Beverage Perpetual Inventory Records, Food & Beverage, Sales Analysis, F & B Material Control Sheet, Average Food Check per cover and the preparation of the F & B Monthly Inventory Sheet showing the cost of goods and percentage of food and beverage items to sales.

7. Works with the Executive Chef in the preparation of selected butcher tests, can and frozen food tests to attain an acceptable yield.

8. Verify standard recipe cost detail prepared by Executive Chief.

9. Pre-costs all restaurant and banquet menus. Develops information to pre-cost all food items purchased.

10. Check all items sold on the menu or drink lists of each F & B outlet, to ensure that the costing is in line with prizing strategy.

11. Prepares potential cost and sales for each food outlets. Prepares monthly potential food cost percent to actual sales, analyze if any major discrepancy.

12. Carries out spot checks on portion control of items dispensed in the kitchens.

13. Conduct regular checks to ensure the pricing of guest checks are in accordance with the current menus and that food is not leaving the kitchen without being charged and priced. Supervise guest check control to ascertain full revenue for all F & B operations is being received.

14. Prepares beverage potential costs of various outlets monthly as compared to actual or as requested by management. Analyze in detail if there is any major discrepancy.

15. Maintains update wine information and cost details.

16. Supervises taking, calculation and extension of month-end food and beverage inventories. Safeguard all F&B inventories and provide management with timely and accurate operational cost figures.

17. Attends all F&B department meetings to deal with any problems that may arise.

18. Prepares Monthly Cost Controller report on a timely manner.

19. In order to perform an effective job, it is of great importance that an atmosphere of complete co-operation exists between the Food and Beverage department personnel and the Cost Controller and this co-operation must be reciprocated.

20. Perform other delegated duties as assigned by his supervisor.

Quyền lợi được hưởng

- Môi trường làm việc thân thiện, chuyên nghiệp

- Mua bảo hiểm đầy đủ theo luật nhà nước

- Lương thưởng theo thỏa thuận

Yêu cầu công việc

- Nam/Nữ

- Có kinh nghiệm 1-2 năm ở vị trí tương đương

- Tiếng Anh tốt

- Ưu tiên ứng viên có kinh nghiệm trong môi trường khách sạn tập đoàn lớn, chuỗi nhà hàng cao cấp

Yêu cầu hồ sơ

- Đơn xin việc

- CV or Resume

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • 129 -131 Tôn Thất Đạm, Bến Nghé, Quận 1, Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam
  • https://www.melia.com/en/hotels/vietnam/ho-chi-minh-city/innside-saigon-central/index.htm
  • Melia Saigon là chuỗi khách sạn và căn hộ cho thuê bao gồm Innside Saigon Central Hotel, Amena Residences & Suites và Lavender Boutique Hotel, được quản lý bởi tập đoàn quản lý khách sạn quốc tế Melia (MHI). Đây là tập đoàn quản lý khách sạn hàng đầu của Tây Ban Nha và là một trong những tập đoàn quản lý khách sạn lớn nhất trên thế giới, sở hữu bảy thương hiệu nổi tiếng và có hơn 370 khách sạn ở 43 quốc gia. Chúng tôi hướng đến việc nâng cao dịch vụ theo tiêu chuẩn quốc tế và phát triển thương hiệu trên thị trường cũng như tạo mội trường làm việc chuyên nghiệp cho nhân viên. Chúng tôi luôn mong đón nhận nhân tài và mang đến nhiều cơ hội việc làm cho tất cả các bạn đang tìm kiếm việc làm trong lĩnh việc nhà hàng –khách sạn. Human Resources Department E. ahrm@meliasaigon.com.vn T: 028 2222 1111 W: www.melia.com.vn

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu