Mô tả công việc
POSITION SUMMARY:
Support the food and beverage operation by cleaning and maintaining kitchen equipment and the premises whilst maintaining hygienic standards and practices. Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
RESPONSIBILITIES:
- Prepare kitchen equipment for use.
- Assist with checking and receiving goods.
- Store goods.
- Maintain storage areas.
- Clean and store equipment.
- Clean premises.
- Handle waste and linen.
- Maintain a hygienic kitchen.
- Clean the kitchen and equipment.
- Maintain personal hygiene.
- Attend to all briefings.
- Participate in training.
- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.
Quyền lợi được hưởng
- Salary: Negotiate
Yêu cầu công việc
ABILITIES / KEY COMPETENCIES / SKILLS:
- Good communication skills.
EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:
- Primary Education.
Yêu cầu hồ sơ
Tạp Vụ
Chức danh | Ngày kết thúc | Mức lương |
---|---|---|
Pastry Commis - Phụ bếp bánh ngọt | 19/02/2021 | Thỏa thuận |
Nhân viên Bếp (Cook) | 31/01/2021 | 5 - 8 triệu |
NHÀ HÀNG DONCHICKEN HÀNG BÔNG CẦN TUYỂN 05 NHÂN VIÊN BẾP | 31/03/2021 | 5 - 8 triệu |
Commis - Nhân viên bếp/Phụ bếp - Bếp Canteen | 30/10/2021 | Thỏa thuận |
Nhân viên phụ bếp - Bếp ăn nhân viên | 17/02/2021 | Thỏa thuận |
Nhân viên tạp vụ | 17/02/2021 | Thỏa thuận |
Stewarding Attendant (Khách sạn Capella Hà Nội) | 29/01/2021 | Thỏa thuận |
Chef De Partie - Giám sát bếp (Khách sạn Capella Hà Nội) | 29/01/2021 | Thỏa thuận |
Commis (Khách sạn Capella Hà Nội) | 29/01/2021 | Thỏa thuận |
Nhân viên Bếp Nhật (Commis 1 - Nam) | 29/01/2021 | Thỏa thuận |
Nhân viên phụ bếp - Kitchen Helper | 28/02/2021 | Thỏa thuận |
BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY
5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ
Sắp xếp đánh giá