Tạp Vụ

Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake

Quy mô :

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

POSITION SUMMARY:

Support the food and beverage operation by cleaning and maintaining kitchen equipment and the premises whilst maintaining hygienic standards and practices. Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.

RESPONSIBILITIES:

- Prepare kitchen equipment for use.

- Assist with checking and receiving goods.

- Store goods.

- Maintain storage areas.

- Clean and store equipment.

- Clean premises.

- Handle waste and linen.

- Maintain a hygienic kitchen.

- Clean the kitchen and equipment.

- Maintain personal hygiene.

- Attend to all briefings.

- Participate in training.

- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.

Quyền lợi được hưởng

- Competitive Benefit

- Salary: Negotiate

Yêu cầu công việc

ABILITIES / KEY COMPETENCIES / SKILLS:

- Good communication skills.

EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:

- Primary Education.

Yêu cầu hồ sơ

Ứng tuyển trực tuyến trên Hoteljob.vn

Tạp Vụ

Chức danh Ngày kết thúc Mức lương
Stewarding 30/06/2020 Thỏa thuận
Kitchen Admin 15/06/2020 Thỏa thuận

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá