Commis

Mercure Vũng Tàu Hotel

Quy mô :

Phòng Nhân Sự 0906010003 3 Hạ Long, Phường 2, Tp. Vũng Tàu, Bà Rịa - Vũng Tàu, Việt Nam

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

Operation

• Stock up the assigned kitchen with raw materials and ingredients on a daily basis

• Be familiar with the use of all electrical and mechanical equipment in the kitchen and observe safety precautions when handling them

• Master all basic cooking methods like cutting of ingredients and preparing daily mis-en-place for the assigned station

• Prepare food items as per standard recipe cards whilst maintaining portion control and minimizing wastage

• Apply necessary precautions with regards to the hotel food safety and hygiene standards (HACCP)

• Clean and maintain all equipment within the food production area

• Promptly report any hazards, unsafe working conditions or equipment which requires repair or maintenance to immediate supervisor.

Other Responsibilities

• Be well versed in hotel fire & life safety/emergency procedures

• Apply necessary precautions with regards to the hotel food safety and hygiene standards (HACCP)

• Attend all briefings, meetings and trainings as assigned by management

• Maintain a high standard of personal appearance and hygiene at all times

• Perform other reasonable duties assigned by the assigned by the Management

Quyền lợi được hưởng

  • Professional, dynamic working environment
  • Competitive salary & benefits offered
  • Chance to access variety of learning and development program by AccorHotels and the Hotel
  • 44 working hours/week & 12 annual leaves/year
  • Annual team building trip

Yêu cầu công việc

Knowledge and Experience

• Minimum Primary school education

• Minimum 1 year of relevant experience in a similar capacity

• Oral proficiency in English language

Competencies

• Service oriented with an eye for details

• Ability to work effectively and contribute in a team

• Self-motivated and energetic

• Well-presented and professionally groomed at all times

Yêu cầu hồ sơ

Please submit your CV at: Talent & Culture Department, Mercure Vung Tau Hotel - 03 Ha Long, Ward 2, Vung Tau City, Ba Ria - Vung Tau Province, Viet Nam

Please send your CV to: Gửi email

Phone: 0908 420 468

Lưu ý: bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính Xem hồ sơ tải lên

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

Chức danh Ngày kết thúc Mức lương
Human Resource Manager 27/05/2020 Thỏa thuận
Sales Manager 28/04/2020 12 - 20 triệu
Marketing & Communications Manager 30/05/2020 12 - 20 triệu
Food & Beverage Outlet Supervisor 28/04/2020 8 - 12 triệu
Waiter/Waitress (Nhân viên phục vụ nhà hàng) 28/04/2020 5 - 8 triệu
Bartender 28/04/2020 5 - 8 triệu
Bar Supervisor 28/04/2020 8 - 12 triệu
Cashier/Hostess 28/04/2020 5 - 8 triệu
Demi Chef 28/04/2020 8 - 12 triệu
Commis 28/04/2020 5 - 8 triệu
Steward Attendant 28/04/2020 5 - 8 triệu
Steward Supervisor 28/04/2020 8 - 12 triệu
Engineer 28/04/2020 5 - 8 triệu
Room Attendant 28/04/2020 5 - 8 triệu
Training & Development Manager 28/04/2020 Thỏa thuận
Night Auditor (Male) 28/04/2020 Thỏa thuận
GUEST RELATIONS MANAGER 30/05/2020 Thỏa thuận
Financial Controller ( Finance) 30/05/2020 Thỏa thuận

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá

THÔNG TIN LIÊN HỆ

Mercure Vũng Tàu Hotel

Địa chỉ: 3 Hạ Long, Phường 2, Tp. Vũng Tàu, Bà Rịa - Vũng Tàu, Việt Nam

Điện thoại: 02543526010