Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
10558 1

Banquet Supervisor

  • Hạn nộp: 29/11/2019
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Thành Phố Vũng Tàu - Bà Rịa - Vũng Tàu
Giờ làm việc
Làm theo ca
Vị trí
Nhân viên
Cập nhật
23/11/2020 10:52

Mô tả công việc

Job Summary – (Role Summary)
Tóm tắt công việc

• To supervise all phases of all type of banquet functions, Coordinate activity on a daily basis. Banquet supervisor should also oversee banquet event and ensure that all service standards, departmental policies are followed by banquet staffs. Act as a single point of contact with the banquet host during the banquet function

Essential Duties and Responsibilities – (Key Activities of the role)
Yêu cầu và trách nhiệm công viêc:


• Meet and greet clients.
• Oversee catered functions, in house and off site.
• Responsible for making the function space visually appealing and presenting the menu offering for the event.
• Responsible for the overall sanitation and cleanliness of the work areas, banquet rooms and storage areas.
• Responsible for the proper usage and good working order of all equipment, furniture and fixtures in the Banquet and Catering Section in the shift assigned.
• Responsible for consistently implementing the service standards and operating procedures in the banquet and Catering service.
• Provide excellent customer service and ensure customer needs are met.
• Provide unique and creative ideas to enhance meetings & group experience.
• Should posses in depth Knowledge of Food and Beverage preparation and presentation.
• Supervise events and team members throughout service.
• Guide the Banquet servers in set up of tables and place settings.
• Be familiar with all current and upcoming event details.
• Resolve staff and customer concerns quickly and efficiently.
• Co-ordinate with the Kitchen and housekeeping department.
• Should be able to work under pressure and also work in long or break shifts.
• Scheduling of banquet staff, prepare weekly duty chart to correspond with banquet functions and manage labour for monthly.
• Assist the Banquet Manager with scheduling, training and performance management.
• Assist and support the Sales Manager to provide excellent guest service
• Organise Transportation of food and equipment to offsite catering events.
• Should have experience in operating sales and catering software’s like Smile.
• Should have experience in operating POS (point of sales) Software’s.
• Responsible for monthly inventory, consumption spreadsheet and banquet staff labours.
• Responsible for ensuring sufficient operating guest supplies, beverage supplies and operating equipment for functions assigned.
• Speak with others using clear and professional language, and answer telephones using appropriate etiquette.
• Stand, sit, or walk for an extended period of time. Move, lift, carry, push, pull, and place objects weighing less than or equal to 25 pounds without assistance.
• Reach overhead and below the knees, including bending, twisting, pulling, and stooping


Quyền lợi được hưởng

Lương Thưởng Hấp dẫn

Đầy đủ quyền lợi theo luật lao động Việt Nam

Yêu cầu công việc

Required Skills – Kỹ năng yêu cầu
• Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
• Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
• Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
• Good writing skills
• Leadership Skills

Qualifications –Bằng cấp

• Degree or three years Diploma in hotel Management or equivalent

Experience – Kinh nghiệm
• Previous experience in similar Job role or minimum 4 years experience as Banquet Captain. Experience in Hotel management software and Point of sale software
• Type and level of experience required may vary slightly based on size and complexity of operation
Cấp bậc và số năm kinh nghiệm sẽ được yêu cầu xem xét dựa trên quy mô và độ phức tạp của việc phạm vi quản lí.





Yêu cầu hồ sơ

*Hồ sơ gồm: Đơn xin việc, Sơ yếu lý lịch, CMND, 2 ảnh 3x4. hộ khẩu hoặc KT3, giấy khai sinh bản sao, Các bằng cấp có liên quan.
- Bản CV ứng viên ghi rõ quá trình làm việc trước đó.
Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 500 - 999
  • 159-163 Thùy Vân, phường Thắng Tam, Tp. Vũng Tàu, Bà Rịa - Vũng Tàu, Việt Nam
  • Tập đoàn đa ngành sở hữu bởi tư nhân, với các lĩnh vực đầu tư chủ yếu là khách sạn, văn phòng, căn hộ cho thuê, trung tâm thương mại, nhà hàng và tiệc, kinh doanh thương mại,… Tập đoàn đa ngành sở hữu bởi tư nhân, với các lĩnh vực đầu tư chủ yếu là khách sạn, văn phòng, căn hộ cho thuê, trung tâm thương mại, nhà hàng và tiệc, kinh doanh thương mại,… Ngoài ra còn có Nhà hàng hải sản Lasirena The Imperial Garden Lounge, The IMPERIAL Business Centre Cung cấp dịch vụ văn phòng tiêu chuẩn 5* với mô hình Dịch vụ trọn gói tại Tòa nhà Petro Việt Nam, 1-5 Lê Duẩn, Q1.TP.HCM.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu