Executive Sous Chef/ Bếp phó điều hành
- Đã tuyển xong
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
Mô tả công việc
• Plan and develop menus for the hotel considering factors such as product availability, service cost, marketing conditions, number to be served, etc. Establishes and maintains appropriate food portions with respect to the hotel's pricing policy
• Costing of menus and effective management of food cost
• Prepare and post employee work schedules to reflect operating forecasts and to keep within budgeted figures., including managing annual and long service leave
• Responsible for the hygienic and safe preparation of food within all food and beverage outlets
• Ensuring that food stock levels within the kitchen and pantry areas are of sufficient quantity and quality in relevance to the hotel occupancy and function forecasts
• Ensuring that all food products received into the kitchen are of the required standard and quality and that they are stored and rotated correctly
• Be creative in the design and implementation of ongoing food concepts
• Implement quality control procedures
• Inspect method of food preparation and cooking at all meal periods
• Liaise with the Engineering as to maintenance within the kitchen
• Prepare and achieve outlooks, budgets and manpower forecasts
• Assist in maintaining and controlling all outlet expenses, ensuring they are within budget guidelines and business levels, eg. wage costs, overtime, supplies
• Actively participate in the monthly outlook and annual business plan process
Quyền lợi được hưởng
Yêu cầu công việc
Dynamic, experienced, creative.
Yêu cầu hồ sơ
Hồ sơ gửi về: Khách sạn Pullman Vung Tau-15 Thi Sách ,P. Thắng Tam, TP Vũng Tàu.
Telephone : 0254.3551.777 Ext : 5605 or hotline : 0937 005 405(Ms. Trang)
Note : Please contact T&C for job application form or send resume via above email.

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
Quy mô: 100 - 499
Số 15 Thi Sách, phường Vũng Tàu, thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam
-
-
https://PULLMANHOTELS.COM – ACCORHOTELS.COM
Khách sạn Pullman Vũng Tàu có 356 phòng với thiết kế đương đại mang hơi thở của nhịp sống thành phố biển sáng tạo và sống động, trong khi vẫn mang đến cho du khách trải nghiệm “bleisure” – sự cân bằng hoàn hảo giữa công việc và nghỉ ngơi. Hệ thống Trung tâm hội nghị, hội thảo với diện tích hơn 2321 mét vuông, gồm 2 phòng đại tiệc cùng 4 phòng họp với trang thiết bị mới nhất, có sức chứa đến 1200 khách. Du khách cũng có thể gặp gỡ, giải trí hay thư giãn khi thưởng thức các nét ẩm thực riêng biệt và hấp dẫn tại Nhà hàng Riviera với thực đơn tự chọn đẳng cấp quốc tế, Corniche Ultra Lounge với các món ăn nhẹ Tapas hay trải nghiệm các thức uống thú vị tại các Quầy Bar Lobby hay Quầy Bar tại Khu vực Bể bơi. Phòng tập Fit Lounge mở cửa 24/7 và hồ bơi ngoài trời tràn ngập ánh sáng cùng nhiều tiện nghi mang các nét riêng biệt của Pullman như Welcomer, đệm giường Signature Pullman, Connectivity Lounge , tiêu chí Co-Meeting chắc chắn sẽ làm hài lòng các du khách.
Thông tin liên hệ
-
Phòng Nhân Sự
-