Pastry Chef (Bếp trưởng bếp bánh)

Mia Saigon

Quy mô :

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

  • Discuss in detail in the interview

Quyền lợi được hưởng


  • Full-time employee:
  • Bonus on Public Holiday
  • 13th month salary
  • 02 meals / shift
  • Working time: 05 days / week, 02 days off / week
  • Hotel uniform & laundry
  • 24/7 accident insurance with Social Insurance, Health Insurance, Unemployment Insurance
  • Annual team building and outing trip
  • Talent development program for outstanding employee

Yêu cầu công việc

  • Hotel Management Graduate or Culinary Degree with minimum 3 years certification or equivalent.
  • A basic standard of spoken and written English.
  • Flexible working hours subject to the demands of the business.
  • Able to work under pressure.
  • Excellent culinary catering talent.

Yêu cầu hồ sơ

Related papers, degrees, certificates send to email: Gửi email

Pastry Chef (Bếp trưởng bếp bánh)

Chức danh Ngày kết thúc Mức lương
[My Mother] Head Chef 29/11/2020 Thỏa thuận
Executive Sous Chef 15/10/2020 Thỏa thuận
Bếp trưởng Bếp Tiệc 25/10/2020 Thỏa thuận
CHEF / BẾP TRƯỞNG 30/09/2020 8 - 12 triệu
Chief steward/ Trưởng tạp vụ bếp 26/10/2020 Thỏa thuận
Bếp trưởng 14/10/2020 30 - 40 triệu
Canteen Chef (Trưởng bếp căn tin khách sạn) 15/09/2020 12 - 20 triệu
Pastry Chef (Bếp trưởng bếp bánh) 11/09/2020 Thỏa thuận
Bếp phó 30/09/2020 Thỏa thuận
Pastry Chef - Bếp Trưởng Bếp Bánh 31/12/2020 Thỏa thuận
Bếp trưởng 30/09/2020 Thỏa thuận

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá