Food & Beverage Director (Flamingo Cat Ba Beach Resort)
- Hạn nộp: 30/07/2020
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Huyện Cát Hải - Hải Phòng
Giờ hành chính
Ẩm thực
29/06/2020 14:08
Mô tả công việc
*** Responsible for the management and achievement of profit for all food and beverage operations in the hotel and residences including restaurants, bars, kitchen operations, catering and banquet operations.- Oversee the management of restaurants, bars and outlets
- Oversee the management of the kitchen operations
- Oversee the management of catering operations
- Oversee the management of banquet operations
- Manage staff within the hotel’s organization structure and human resource and hotel policies
- Communicate regularly with food and beverage staff and conduct effective staff briefings
- Provide a professional, advisory and executive support service to the General Manager to assist in meeting strategic goals
- Establish systems which monitor the achievement of departmental goals
- Ensure compliance with business operations and hospitality laws
- Work with sales to manage the development of new products and services
- Develop quality management systems
- With Purchasing Manager, develop and monitor the implementation of purchasing procedures
- Manage the delivery of high quality service to guests
- Achieve budgeted revenues, prepare monthly forecast, monitor and control food, beverage and labor costs, and maximize profitability within all areas of the food and beverage department. Participate in the preparation of the annual departmental operating budget and financial plans that support the overall objectives of the hotel.
- Ensure all staff is properly trained on quality and service standards and have the tools and equipment needed to effectively carry out their job functions.
- Works with Human Resources on manpower planning and management needs
- Works with Director of Finance in the preparation and management of the Department’s budget
- Be responsible in keeping our property safe and secure, to participate in any hotel activity related to Fire Life safety
- Perform any other duties which may be assigned by the management from time to time
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary, attractive bonus (based on Monthly Revenue)
- Professional, dynamic and respectful environment with may Training Course
- Opportunity for Promotion
Yêu cầu công việc
- University/College degree in a related discipline preferred
- At least 3 years experence in the same position
- Excellent communication and organizational skills
- Strong interpersonal and problem solving abilities
- Highly responsible & reliable
- Proper planning increase food & beverage sales.
- Ability to work well under pressure
Yêu cầu hồ sơ
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô: 1.000 - 4.999
- Số 127, Lò Đúc, Đống Mác, Hai Bà Trưng, Hà Nội
- https://flamingoholdinggroup.vn/
Flamingo Holding Group là nhà đầu tư hàng đầu trong lĩnh vực BĐS nghỉ dưỡng, du lịch, dịch vụ với khát vọng đưa thương hiệu Việt ra thế giới bằng sản phẩm theo tiêu chuẩn quốc tế. Với triết lý kinh doanh “tiên phong – tận tụy – bền vững”, Flamingo Group luôn đi đầu dẫn dắt các xu hướng, đem đến phong cách sống hoàn toàn mới: hiện đại, đẳng cấp, sang trọng giữa thiên nhiên cùng sự trải nghiệm độc đáo, hoàn hảo cho khách hàng. Tầm nhìn: trở thành nhà đầu tư hàng đầu Việt Nam trên các lĩnh vực: bất động sản, nghỉ dưỡng, du lịch, dịch vụ, kiến trúc… nhằm đem đến cho khách hàng những trải nghiệm sống cao nhất, đưa tinh hoa trí tuệ Việt vươn tầm thế giới. Sứ mệnh: Phát triển bền vững, chú trọng bảo vệ môi trường, thiên nhiên, hướng tới nâng cao chất lượng cuộc sống và thỏa mãn nhu cầu nghỉ ngơi, giải trí, tái tạo năng lượng sống của con người. Website: https://flamingoholdinggroup.vn - Fanpage: https://www.facebook.com/TuyendungFlamingo
Thông tin liên hệ
- Ban Tổ chức nhân sự - Phòng Tuyển dụng Tập đoàn