Operation Manager - South Area

Nhà hàng Bonchon Hàn Quốc

Quy mô : 100 - 499

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

1.Work with HR to build:

- Operation SOP

- Company Policy

- On board training program

- Training Roadmap

- Store KPI - Audit system

- Employees performance review

- Training & coaching & develop team member

- Lead & supervise a team of area Area managers

- Control Turn over within agreement %

2. Work with GM/Accounting/ Purchasing

- Order process

- Inventory process on IPOS

- Finiancal handling process

- Finalize supplier to minimize Cogs

3. Work with GM, MKT team

- Contribute idea to drive traffic to the store

- Ensure all MKT campaign apply effectively: Staff well-train, program set up on Ipos, table tent, standee delivery to store on time, display properly.

- Feedback MKT campaign status

4. Operation

-Ensure that operation team can deliver highest quality of product & high service standard.

- Control Food cost within Agreement %

- Control Waste & Breakage within Agreement %

-Control Staff cost within Agreement Headcount & Budget

- Control store expense

-Develop & maintain a safe environment

-Responsible for achieving all operation goal

- Collect feedback data improve store performance

- Handle & dealing ops problem arise: Customers, staff, Maintenance

5. Company regularlation

-Ensure all company policies & procedure & checklist are follow strictly

Quyền lợi được hưởng

  • Bảo hiểm theo quy định
  • Du Lịch
  • Thưởng
  • Đào tạo
  • Tăng lương
  • Công tác phí
  • Phụ cấp thâm niên
  • Chế độ nghỉ phép

Yêu cầu công việc

- Knowledge on F&B, customer service

- Good in English (all 4 skills)

- Fluent on Microsoft Office

- Related experience: at least 03 years

- Kỹ năng quản lý cấp trung (bao gồm nhưng không giới hạn: kỹ năng giao việc, giám sát; kỹ năng khích lệ, động viên; kỹ năng ra quyết định)/ Middle management skills (including but not limited to: delegation,supervision skills, encouraging skills, encouragement, decision-making skills

- Kỹ năng giao tiếp/ Communication skills

- Kỹ năng giải quyết vấn đề/ Solving problem skills

- Kỹ năng kiểm soát áp lực/ Pressure control skills

- Hướng tới khách hàng/ Customer oriented

- Nhận trách nhiệm/ Responsible

- Sẳn sàng /Willingness

- Chủ động/ Proactive

- Quyết đoán/ Decisive

Yêu cầu hồ sơ

- Sơ yếu lý lịch, có giáp lai công chứng của chính quyền địa phương


- Bản sao CMTND (Công chứng)

- Bản sao giấy khai sinh

- Giấy khám sức khỏe

- Bản sao sổ hộ khẩu (Công chứng)

- Bản sao bằng cấp/chứng chỉ

Operation Manager - South Area

Chức danh Ngày kết thúc Mức lương
Trưởng Bếp Hoa & Yến tiệc - Head Chef of Chinese & Banquet Kitchen 31/12/2020 Thỏa thuận
Restaurant Manager 30/08/2020 Thỏa thuận
Quản lý Vận hành (Chuỗi Khách Sạn) 15/08/2020 Thỏa thuận
Executive Chef 30/08/2020 Thỏa thuận
Trợ lý dự án 30/08/2020 30 - 40 triệu
Trưởng Phòng Kinh Doanh (Sales Manager) 16/09/2020 Thỏa thuận
[QUẬN 10] - QUẢN LÝ NHÀ HÀNG HOA 31/07/2020 8 - 12 triệu
QUẢN LÝ NHÀ HÀNG KING BBQ QUẬN 1 31/07/2020 8 - 12 triệu
BẾP TRƯỞNG Á ÂU 01/10/2020 Thỏa thuận
Quản lý/ phó quản lý Sales 30/07/2020 8 - 12 triệu
Sales Manager (base Sài Gòn) 26/08/2020 Thỏa thuận

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá