Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
23670 1

Chef De Partie - French Restaurant

  • Hạn nộp: 28/04/2024
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận Ba Đình - Hà Nội
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Bếp
Vị trí
Nhân viên
Cập nhật
29/02/2024 10:08

Mô tả công việc

POSITION SUMMARY:

- Organize kitchen operations and prepares and serves a range of dishes, whilst supervising junior members of the Kitchen. Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.

RESPONSIBILITIES:

- In absence of Sous Chef, conduct shift briefings to ensure hotel activities and operational requirements are known.

- Prepare, cook, serve and store 

- Communicate politely and display courtesy to guests and internal customers.

- Provide direction to the Kitchen helpers, including Commis, Cooks, Kitchen Helps and Stewards.

- Communicate to his / her superior any difficulties, guest or internal customer comment and other relevant information.

- Establish and maintains effective employee working relationships.

- Attend and participate in daily briefings and other meetings as scheduled.

- Attend and participate in training sessions as scheduled.

- Prepare in advance food, beverage, material and equipment needed for the service.

- Clean and re-set his / her working area.

- Implement the hotel and department regulations, policies and procedures 

- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.

Quyền lợi được hưởng

• Bữa ăn theo ca được cung cấp bởi Khách sạn

• Gửi xe miễn phí

• Môi trường làm việc an toàn, hiện đại

• Các khóa đào tạo theo tiêu chuẩn tập đoàn và khách sạn 5 sao

• Cơ hội trở thành nhân viên chính thức, phát triển nghề nghiệp tại khách sạn 5 sao cao cấp và sang trọng tại Hà Nội

Yêu cầu công việc

ABILITIES/ KEY COMPETENCIES/ SKILLS:

- Good communication skills.

- Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.

- Problem solving and training abilities.

- Basic English spoken.

EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:

- Have experience in Western food (French better).

- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.

- 2-year experience as a cook or an equivalent combination of education and experience.

Yêu cầu hồ sơ

Ứng tuyển trực tuyến trên Hoteljob.vn

Gửi CV trực tiếp tại bộ phận An ninh của khách sạn tại địa chỉ: Hầm B1, B7 Giảng Võ, quận Ba Đình, thành phố Hà Nội

Liên hệ trực tiếp hoặc qua zalo theo sđt: 0869365897

Chia sẻ:

Nộp hồ sơ ứng tuyển

Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • B7 Giảng Võ, Ba Đình, Hà Nội, Vietnam
  • http://fb.me/dolcehanoicareer
  • Wyndham Hotels & Resorts yesterday signed the agreement on management and operation of Hanoi Golden Lake and Hoi An Golden Sea with Hoa Binh Group. In Hanoi, "a golden building with retail specialty, a choice of dining, extensive conference and wedding facilities, gym, day spa, and rooftop dining on the 29th floor and a gold-plated pool," revealed he. Hanoi Golden Lake has completed only four basements, but chairman of Hoa Binh Group Nguyen Huu Duong feels confidence that the project will launch by the end of 2019 on the occasion of a Formula One race hosted by Hanoi for the first time.

Thông tin liên hệ

  • HR Department - NA

Mã QR giới thiệu