Bếp trưởng / Executive Chef

Adamo Hotel Danang

Quy mô :

Recruiter 0236 6269 888/Ext:777 Human Resources Department
Lô 07-D1 Võ Nguyên Giáp, Phường Mỹ An, Quận Ngũ Hành Sơn, Đà Nẵng

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

- To serve the needs of the business, our guests and our colleagues by leading the overall kitchen operations of the hotel.

- Members of the Kitchen Department are responsible for ensuring that all visitors to the hotel are delighted by the quality, creativity and variety of our food and beverage offerings in every area of the hotel, and that F&B is regarded as a strong point of differentiation for the hotel in its local market.

- The executive chef will train and manage kitchen personnel and supervise/coordinate all related culinary activities; estimate food consumption and requisition or purchase food; select and develop recipes; standardize production recipes to ensure consistent quality; establish presentation technique and quality standards; plan and price menus; ensure proper equipment operation/maintenance; and ensure proper safety and sanitation in kitchen.

- The executive chef may cook selected items or for select occasions. The executive chef may oversee special catering events and may also offer culinary instruction and/or demonstrate culinary techniques. The executive chef directly supervises kitchen personnel with responsibility for hiring, discipline, performance reviews and initiating pay increases. Typically reports to a food service director.

Quyền lợi được hưởng

- Social insurance, health care, jobless insurance according to Vietnamese Labor Law

- Working in an international, professional, young but innovative, knowledge-share environment

- Other benefits according to the provisions of the Hotel and the Labor Code

Yêu cầu công việc

- Minimum 3 years Hotel Operations experience in respected hotels

- Foreign language requirements: English/Korean/Chinese

Yêu cầu hồ sơ

Please send detailed CV attached with latest photos to Gửi email

Adamo Hotel - 304 Vo Nguyen Giap, Da Nang City

Human Resources Department - 0236.6269888 – Ext: 777

Bếp trưởng / Executive Chef

Lưu ý: bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính Xem hồ sơ tải lên

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá

THÔNG TIN LIÊN HỆ

Adamo Hotel Danang

Địa chỉ: Lô 07-D1 Võ Nguyên Giáp, Phường Mỹ An, Quận Ngũ Hành Sơn, Đà Nẵng

Điện thoại: 0236 6269 888 /Ext:777